Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A nagycsaládosokat ismét a...

A nagycsaládosokat ismét a gyermektelen felnőttek fogják támogatni?

Figyelt kérdés

Sziszi bejelentette, hogy a naccsaládosak ismét kivételt fognak képezni, most épp a rezsi alól.

Olyan jó, hogy nekik lassan már dolgozni sem kell bemenni, mert az otthoni gyerekgyár után alanyi jogon fogják kapni a támogatást, akinek meg nincs gyereke vagy csak 1 az dögöljön éhen, dolgozza magát a halálba, fizesse a csokosok házát, autóját, rezsijét.

2022. júl. 17. 19:56
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
76%

Majd élek fényen a penészes falak között, magamrahuzom öreganyám dunyháit, büdösen koszosan el leszek...

Kb. Ez vár

2022. júl. 19. 20:51
 32/34 valaki : ***** válasza:
12%

29-es vagyok

Amúgy igen, az jogos, hogy a csokkal előrébb nem mentünk (de nem is hátra xd - nem lehetett kihagyni).

A csok arra való, hogy akinek már van valamije, annak legyen több. Nem ettől fogok pl. Én szülni most rögtön.

Valami elérhetőbb kéne.

Viszont most a rezsi, az ingyen tankönyv, ingyen kaja a menzán... Az szerintem tényleg kell. El se tudom képzelni milyen lehet 3 vagy akár több gyereket eltartani. Mondjuk nem is fogom megtapasztalni, az tuti. Én nem sajnálom tőlük, pedig 25 elmúltam (azelőtt 2 hónappal, hogy hatályba lépett volna az szja mentesség...), adózok rendesen, albiban lakom, szépen tömöm másnak a zsebét, de így is azt mondom, kapják csak meg a kedvezményeket a sokgyerekesek (persze, a normálisak, még egyszer mondom...).

2022. júl. 20. 10:15
 33/34 A kérdező kommentje:

Szerintem meg az vállaljon 3 gyereket aki el is bírja tartani őket. Mi abban a normális, hogy potyogtatják a kölyköket aztán az én adómból tartják el őket? Nem elég az adókedvezmény, még a rezsit is én álljam?

Mégegyszer mondom: nem a nagycsaládsokokkal van gondom, hanem ezzel a sz*r rendszerrel, hogy boldog-boldogtalan szül megfelelő anyagi háttér nélkül, az én kontómra..

Hol normális ez?

2022. júl. 20. 16:39
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

Igen Kérdező pont erről van szó.Azt nem szeretem mikor dicsekszik hogy teherbe dugom még egyszer az asszonyt és meg van az autó mentalitás:D

Na ezektől tudok okádni.Nem tudom mit fog csinálni ha ez is bedől mint a rizsacsökkentés?

De nem mindegyik ember ilyen buta,primitív egyébként.Én is azt mondom hogy az vállaljon 3-4 gyereket aki el is tudja tartani ha esetleg beüt a krach és nem lelencbe kerül mert már nem támogatja esetleg annyira az állam.

2022. júl. 20. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!