A nagycsaládosokat ismét a gyermektelen felnőttek fogják támogatni?
Sziszi bejelentette, hogy a naccsaládosak ismét kivételt fognak képezni, most épp a rezsi alól.
Olyan jó, hogy nekik lassan már dolgozni sem kell bemenni, mert az otthoni gyerekgyár után alanyi jogon fogják kapni a támogatást, akinek meg nincs gyereke vagy csak 1 az dögöljön éhen, dolgozza magát a halálba, fizesse a csokosok házát, autóját, rezsijét.
Majd élek fényen a penészes falak között, magamrahuzom öreganyám dunyháit, büdösen koszosan el leszek...
Kb. Ez vár
29-es vagyok
Amúgy igen, az jogos, hogy a csokkal előrébb nem mentünk (de nem is hátra xd - nem lehetett kihagyni).
A csok arra való, hogy akinek már van valamije, annak legyen több. Nem ettől fogok pl. Én szülni most rögtön.
Valami elérhetőbb kéne.
Viszont most a rezsi, az ingyen tankönyv, ingyen kaja a menzán... Az szerintem tényleg kell. El se tudom képzelni milyen lehet 3 vagy akár több gyereket eltartani. Mondjuk nem is fogom megtapasztalni, az tuti. Én nem sajnálom tőlük, pedig 25 elmúltam (azelőtt 2 hónappal, hogy hatályba lépett volna az szja mentesség...), adózok rendesen, albiban lakom, szépen tömöm másnak a zsebét, de így is azt mondom, kapják csak meg a kedvezményeket a sokgyerekesek (persze, a normálisak, még egyszer mondom...).
Szerintem meg az vállaljon 3 gyereket aki el is bírja tartani őket. Mi abban a normális, hogy potyogtatják a kölyköket aztán az én adómból tartják el őket? Nem elég az adókedvezmény, még a rezsit is én álljam?
Mégegyszer mondom: nem a nagycsaládsokokkal van gondom, hanem ezzel a sz*r rendszerrel, hogy boldog-boldogtalan szül megfelelő anyagi háttér nélkül, az én kontómra..
Hol normális ez?
Igen Kérdező pont erről van szó.Azt nem szeretem mikor dicsekszik hogy teherbe dugom még egyszer az asszonyt és meg van az autó mentalitás:D
Na ezektől tudok okádni.Nem tudom mit fog csinálni ha ez is bedől mint a rizsacsökkentés?
De nem mindegyik ember ilyen buta,primitív egyébként.Én is azt mondom hogy az vállaljon 3-4 gyereket aki el is tudja tartani ha esetleg beüt a krach és nem lelencbe kerül mert már nem támogatja esetleg annyira az állam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!