A nagycsaládosokat ismét a gyermektelen felnőttek fogják támogatni?
Figyelt kérdés
Sziszi bejelentette, hogy a naccsaládosak ismét kivételt fognak képezni, most épp a rezsi alól.
Olyan jó, hogy nekik lassan már dolgozni sem kell bemenni, mert az otthoni gyerekgyár után alanyi jogon fogják kapni a támogatást, akinek meg nincs gyereke vagy csak 1 az dögöljön éhen, dolgozza magát a halálba, fizesse a csokosok házát, autóját, rezsijét.
2022. júl. 17. 19:56
1/34 anonim válasza:
Ez így van, de a nép erre szavazott.
2/34 anonim válasza:
Igen, aztán ha nyugdíjasai lesznek ezek a gyerekek fogják eltartani a nyugdíjasokat.
3/34 anonim válasza:
A család szent és sérthetetlen! Mi bajod van ezzel.
4/34 anonim válasza:
#2 Ezek a gyerekek max az angol nyugdíjasokat fogják eltartani, miután leléptek ebből az élhetetlen országból.
5/34 anonim válasza:
Ezzel a kormányzással ez a legkisebb baj.
6/34 anonim válasza:
Rossz helyre ment az iksz,mostmár eső után köpönyeg.Szólva lett hogy gondok lesznek dehát nem értették sokan.
7/34 anonim válasza:
Egy országot csak családokkal lehet felépíteni.Ők a nemzet legkisebb egysége.
Minél jobban támogatni kell őket.
Én jelenleg egyedülálló vagyok, de egy nap nekem is lesz családom, gyerekeim, minimum 3.
8/34 anonim válasza:
Nem csak a gyerekteleneknek meszeltek, hanem a 40-5o-es korosztálynak is, akiknek a gyerekei már jószerével kirepültek. Hiába neveltek korábban akár több gyereket is.
9/34 anonim válasza:
Valszeg igen, de ott van külföld. Aztán majd Mancika néni, Csokosék, Renátóék fizetik a saját rezsijüket, majd ha már nem lesz kitől elvenni a pénzt.
10/34 anonim válasza:
Miért kik szaporodjanak a feketék vagy a magyarok??
Persze hogy a nagycsaládodok kivétel lesz, ezt eddig sem kételkedte el senki. Orbán Viktor győzni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!