Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A nagycsaládosokat ismét a...

A nagycsaládosokat ismét a gyermektelen felnőttek fogják támogatni?

Figyelt kérdés

Sziszi bejelentette, hogy a naccsaládosak ismét kivételt fognak képezni, most épp a rezsi alól.

Olyan jó, hogy nekik lassan már dolgozni sem kell bemenni, mert az otthoni gyerekgyár után alanyi jogon fogják kapni a támogatást, akinek meg nincs gyereke vagy csak 1 az dögöljön éhen, dolgozza magát a halálba, fizesse a csokosok házát, autóját, rezsijét.

2022. júl. 17. 19:56
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
78%

Emberek kár ismét egymásnak esni ugyanis ez a célja a hasasnak:D Nem gyanús még mindig?Nem értem az embereket.Ezért lett kitalálva ez hogy aki nem nagycsaládos az neki essen a másiknak:hogy neked bezzeg jár kedvezmény:D

Nem esett le hogy megint a megosztottságra mennek?Mindig kell egy ellenséget keresni akit sokan utálnak.Előtte az oltatlanok voltak a gyűlölt közösség meg a transzgenderek ill.melegek a Pride miatt meg a nemátalakító ostobaságok most meg a nagycsaládos emberek.Azért hogy ne legyen összefogás az emberek között mert akkor nem tudják számonkérni amit tettek és így megússzák a meghurcolást mert az emberek arra koncentrálnak hogy "jajj már megint a nagycsaládosoknak kedvez":D

Higyjétek el ha volna összefogás akkor már rég el lett volna takarítva oda ahova való az egész banda de így még mindig bennünket szpatnak mert meg van engedve.

2022. júl. 18. 14:33
 22/34 anonim ***** válasza:
92%
Ja meg akit csak lehet el akarnak innen űzni.
2022. júl. 18. 14:34
 23/34 anonim ***** válasza:
95%

Összefogás itt?!?!?@ Na ne röhögtess!

Miskolcon élek. Megpróbáltam szervezni egy tüntetést a közbiztonságért, miután egy katonacigány terhes nőt akart erőszakolni fényes nappal.

A kutyát nem érdekeltem.

A magyar egy birka nép. Ezek akkor se fognának össze, ha a szemük előtt szúrnák le az anyjukat!

2022. júl. 18. 21:54
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Igen 23-as tudom sajnos...Ezt én is tapasztaltam.Bajban voltam és senki sem segített nekem sem úgyhogy hidd el tudom.

Csak próbáltam volna ébresztgetni de mindhiába úgyis:D

Csak akkor mozdulnak meg ha valakit közösen gyűlölni kell/mondjuk volna kiket de azokat bezzeg nem :D/ vagy ha valami a kényelmüket sérti de az sem tartós mármint a reklamáció.Az sül ki majd ebből hogy még több magyar húz el innen.

2022. júl. 19. 09:02
 25/34 anonim ***** válasza:
90%
Hát igen. Én már eljutottam oda, hogy egyenesen gyűlölöm a magyarokat. Még egy ilyen rövidlátó, kicsinyes, birka nép. Hát azt nem képesek felfogni, hogy a saját létük is veszélybe kerül előbb-utóbb, ha így haladnak a folyamatok, akkor végképp nincs miről beszélni...
2022. júl. 19. 09:33
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon igazad van 25-ös!Én is így vagyok ezzel.Bezzeg a rosszindulatra,pletykára meg egyéb butaságokra van ész de arra ami tényleg fontos volna arra nincs.Veszélybe kerül igen,persze takaróznak azzal hogy őket nem érinti viszont arra nem gondolnak még érintheti hisz egy tollvonás az egész mint látható:D Másik meg az hogy így vagy úgy de mindenkit érinteni fog hála a töketlenségnek.
2022. júl. 19. 09:51
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Engem minden nap szinte "mérgez" az, hogy itt kell élnem. Nem tudom pontosan leírni, mi játszódik le bennem, de akkora elnyomott feszültséget érzek, ami teljesen szétfeszít, amiatt hogy ilyen közegben kell élnem, ami Magyarorszagon van. Sokszor már elmegy az életkedvem is, semmi motiváció, csak telik az élet, egyszerűen annyira utálok itt élni, hogy el se tudom mondani. Tudom, majd most megmondják nekem, hogy el lehet menni innen. Mennék is, de a párom nem akar, ahogy korábban is írtam. Rendesen irigykedek azokra, akik azt mondják, szeretik a hazájukat, én ilyet soha nem éreztem. Soha nem tudtam azonosulni a magyar megtalitással, az igénytelenséggel, irigységgel és rosszindulattal, ami ebben az országban nagy mértékben jelen van.
2022. júl. 19. 09:52
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

27-es Megértelek!Párodat valahogy vedd rá hogy eltudjatok innen menni.

Ha nem sikerül akkor meg ez van:( Nekem sincs sokszor kedvem kb.semmihez sem.Külföldön sokkal kedvesebbek az emberek ezt tapasztalatból mondom viszont ott is jelen van a rosszindulat csak nem ennyire mint itt ez a különbség.A világon mindenhol van idióta csak itt valahogy egyre többen vannak ez a baj.Látható a mostani helyzet kapcsán is....

2022. júl. 19. 09:57
 29/34 valaki : ***** válasza:
10%

Mert fogy a népesség,ezért támogatják a több gyereket. De amúgy ez szerintem egy nagyon hülye hozzáállás. Nincs gyerekem, mégse gondolkozom azon, hogy na bezzeg a volt osztálytársam huszonévesen három gyerekkel mennyi mindent kap. Előbb gondolkozom el azon, hogyha elmegyünk a párommal nagybevásárolni, aztán ketten otthagyunk 25 ezret, ami cucc elég 2 hétig akkor milyen lehet ebben a helyzetben még akkor pluszban 3-4 gyerekkel... Vagy mondjuk én nem ehetek jódot, szerencsére ez nem jelent semmi plusz pénzt. Aztán ha valaki 3 gyereke közül még ráadásul egy cukros/gluténos... A laktóz már gyenge fuvallat, drága...

Most, hogy ilyen árak vannak, gáz melegíti a vizet, ha akkora a baj, felnőtt nőként meg fogok fürdeni hideg vízben. A kétévessel mi lesz, ha valakinek van?

Szóval szerintem amennyiben nem a putriba 7-8 gyereket szülő kisebbségi állampolgárokról, illetve a 6 általánost végzett, a babacsinálót már 14 évesen megtalálta és most van neki 8 fehér emberekről beszélünk, hanem normális körülmények között élő, tudatosan 3-4 babát vállaló párokról beszélünk, nem kéne lenézni őket. Nekik egy ebéd kerül annyiba, mint egy egyedülállónak három-négy. Tartsuk már tiszteletben. Nem bűn, nem ciki gyereket vállalni...

2022. júl. 19. 17:02
 30/34 A kérdező kommentje:

29

Igazad is lehetne, de nincs. Mo.-n továbbra is fogy a népesség, a csok legfeljebb lassította ezt a folyamatot de a tendencián nem változtatott.

Talán a vaktában aláírt kölykök és 20 éves hitelek mégsem olyan csábítóak, mint hitték? Hallatlan.

Esetleg egy normál egészségügy, oktatás, nem sormunkára épített rabszolga-gazdaság, legalább egy osztrákét megközelítő átlag fizetés növelné a gyermekvállalási kedvet, kitolná az átlagéletkort, de egyelőre közelebb vagyunk a középkorhoz mint ahhoz amiket leírtam.

[link]

2022. júl. 19. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!