A nagycsaládosokat ismét a gyermektelen felnőttek fogják támogatni?
Sziszi bejelentette, hogy a naccsaládosak ismét kivételt fognak képezni, most épp a rezsi alól.
Olyan jó, hogy nekik lassan már dolgozni sem kell bemenni, mert az otthoni gyerekgyár után alanyi jogon fogják kapni a támogatást, akinek meg nincs gyereke vagy csak 1 az dögöljön éhen, dolgozza magát a halálba, fizesse a csokosok házát, autóját, rezsijét.
Emberek kár ismét egymásnak esni ugyanis ez a célja a hasasnak:D Nem gyanús még mindig?Nem értem az embereket.Ezért lett kitalálva ez hogy aki nem nagycsaládos az neki essen a másiknak:hogy neked bezzeg jár kedvezmény:D
Nem esett le hogy megint a megosztottságra mennek?Mindig kell egy ellenséget keresni akit sokan utálnak.Előtte az oltatlanok voltak a gyűlölt közösség meg a transzgenderek ill.melegek a Pride miatt meg a nemátalakító ostobaságok most meg a nagycsaládos emberek.Azért hogy ne legyen összefogás az emberek között mert akkor nem tudják számonkérni amit tettek és így megússzák a meghurcolást mert az emberek arra koncentrálnak hogy "jajj már megint a nagycsaládosoknak kedvez":D
Higyjétek el ha volna összefogás akkor már rég el lett volna takarítva oda ahova való az egész banda de így még mindig bennünket szpatnak mert meg van engedve.
Összefogás itt?!?!?@ Na ne röhögtess!
Miskolcon élek. Megpróbáltam szervezni egy tüntetést a közbiztonságért, miután egy katonacigány terhes nőt akart erőszakolni fényes nappal.
A kutyát nem érdekeltem.
A magyar egy birka nép. Ezek akkor se fognának össze, ha a szemük előtt szúrnák le az anyjukat!
Igen 23-as tudom sajnos...Ezt én is tapasztaltam.Bajban voltam és senki sem segített nekem sem úgyhogy hidd el tudom.
Csak próbáltam volna ébresztgetni de mindhiába úgyis:D
Csak akkor mozdulnak meg ha valakit közösen gyűlölni kell/mondjuk volna kiket de azokat bezzeg nem :D/ vagy ha valami a kényelmüket sérti de az sem tartós mármint a reklamáció.Az sül ki majd ebből hogy még több magyar húz el innen.
27-es Megértelek!Párodat valahogy vedd rá hogy eltudjatok innen menni.
Ha nem sikerül akkor meg ez van:( Nekem sincs sokszor kedvem kb.semmihez sem.Külföldön sokkal kedvesebbek az emberek ezt tapasztalatból mondom viszont ott is jelen van a rosszindulat csak nem ennyire mint itt ez a különbség.A világon mindenhol van idióta csak itt valahogy egyre többen vannak ez a baj.Látható a mostani helyzet kapcsán is....
Mert fogy a népesség,ezért támogatják a több gyereket. De amúgy ez szerintem egy nagyon hülye hozzáállás. Nincs gyerekem, mégse gondolkozom azon, hogy na bezzeg a volt osztálytársam huszonévesen három gyerekkel mennyi mindent kap. Előbb gondolkozom el azon, hogyha elmegyünk a párommal nagybevásárolni, aztán ketten otthagyunk 25 ezret, ami cucc elég 2 hétig akkor milyen lehet ebben a helyzetben még akkor pluszban 3-4 gyerekkel... Vagy mondjuk én nem ehetek jódot, szerencsére ez nem jelent semmi plusz pénzt. Aztán ha valaki 3 gyereke közül még ráadásul egy cukros/gluténos... A laktóz már gyenge fuvallat, drága...
Most, hogy ilyen árak vannak, gáz melegíti a vizet, ha akkora a baj, felnőtt nőként meg fogok fürdeni hideg vízben. A kétévessel mi lesz, ha valakinek van?
Szóval szerintem amennyiben nem a putriba 7-8 gyereket szülő kisebbségi állampolgárokról, illetve a 6 általánost végzett, a babacsinálót már 14 évesen megtalálta és most van neki 8 fehér emberekről beszélünk, hanem normális körülmények között élő, tudatosan 3-4 babát vállaló párokról beszélünk, nem kéne lenézni őket. Nekik egy ebéd kerül annyiba, mint egy egyedülállónak három-négy. Tartsuk már tiszteletben. Nem bűn, nem ciki gyereket vállalni...
29
Igazad is lehetne, de nincs. Mo.-n továbbra is fogy a népesség, a csok legfeljebb lassította ezt a folyamatot de a tendencián nem változtatott.
Talán a vaktában aláírt kölykök és 20 éves hitelek mégsem olyan csábítóak, mint hitték? Hallatlan.
Esetleg egy normál egészségügy, oktatás, nem sormunkára épített rabszolga-gazdaság, legalább egy osztrákét megközelítő átlag fizetés növelné a gyermekvállalási kedvet, kitolná az átlagéletkort, de egyelőre közelebb vagyunk a középkorhoz mint ahhoz amiket leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!