A nagycsaládosokat ismét a gyermektelen felnőttek fogják támogatni?
Sziszi bejelentette, hogy a naccsaládosak ismét kivételt fognak képezni, most épp a rezsi alól.
Olyan jó, hogy nekik lassan már dolgozni sem kell bemenni, mert az otthoni gyerekgyár után alanyi jogon fogják kapni a támogatást, akinek meg nincs gyereke vagy csak 1 az dögöljön éhen, dolgozza magát a halálba, fizesse a csokosok házát, autóját, rezsijét.
9#
Mancika néniről jutott eszembe, hogy mind az 5 unokája nyugaton húzza az igát, de ő az összes parlamenti választáson rossz helyre tette az X-et.
11
Miért kell sajnaltatni az 5 unokát, akik külföldön vannak? Sokkal jobb nekik ott.
És itt nekünk is jó, mert -5 ember van a belföldi munkerőpiacon és ők nem veszik el a munkámat. Maradjanak ott ahol vannak. Sose értettem,h miért kell azt visszatattani, aki menni akar.
13#
Nem akarok visszatartani senkit, de Manci néni hozzájárult a szavazataival ahhoz hogy az unokái elvándoroltak az országból.
Minden rosszindulat nélkül, őszintén nem értem, hogy pl fűtés szempontjából egy házban miben más, ha van 3-4 gyerek, mintha nem lenne egy sem...?
Vagyis hogy értem.. Újabb beetetés, hogy a semmire szüljünk még és a kormány elmondhatja büszkén, hogy neki a "családazelső".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!