Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A nagycsaládosokat ismét a...

A nagycsaládosokat ismét a gyermektelen felnőttek fogják támogatni?

Figyelt kérdés

Sziszi bejelentette, hogy a naccsaládosak ismét kivételt fognak képezni, most épp a rezsi alól.

Olyan jó, hogy nekik lassan már dolgozni sem kell bemenni, mert az otthoni gyerekgyár után alanyi jogon fogják kapni a támogatást, akinek meg nincs gyereke vagy csak 1 az dögöljön éhen, dolgozza magát a halálba, fizesse a csokosok házát, autóját, rezsijét.

2022. júl. 17. 19:56
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
86%

9#

Mancika néniről jutott eszembe, hogy mind az 5 unokája nyugaton húzza az igát, de ő az összes parlamenti választáson rossz helyre tette az X-et.

2022. júl. 17. 20:13
 12/34 anonim ***** válasza:
91%
Ne szaporodjon egyik sem, röhejesen sokan vagyunk már ezen a bolygón.
2022. júl. 17. 20:14
 13/34 anonim ***** válasza:
18%

11

Miért kell sajnaltatni az 5 unokát, akik külföldön vannak? Sokkal jobb nekik ott.

És itt nekünk is jó, mert -5 ember van a belföldi munkerőpiacon és ők nem veszik el a munkámat. Maradjanak ott ahol vannak. Sose értettem,h miért kell azt visszatattani, aki menni akar.

2022. júl. 17. 20:17
 14/34 anonim ***** válasza:
92%
Nem sajnálja az unokákat senki. Mancika nénit sajnáljuk. :)
2022. júl. 17. 20:20
 15/34 anonim ***** válasza:
92%

13#

Nem akarok visszatartani senkit, de Manci néni hozzájárult a szavazataival ahhoz hogy az unokái elvándoroltak az országból.

2022. júl. 17. 20:31
 16/34 anonim ***** válasza:
79%
A nagycsaládosok = kisebbség
2022. júl. 17. 21:06
 17/34 anonim ***** válasza:
92%

Minden rosszindulat nélkül, őszintén nem értem, hogy pl fűtés szempontjából egy házban miben más, ha van 3-4 gyerek, mintha nem lenne egy sem...?

Vagyis hogy értem.. Újabb beetetés, hogy a semmire szüljünk még és a kormány elmondhatja büszkén, hogy neki a "családazelső".

2022. júl. 17. 21:50
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Erre szavazott a nép, hát egye meg, amit kifőzött. 12 év szivatás után negyedszer szavazták meg őket kétharmaddal. Engem innentől nem hat meg senki siránkozása. Ezt akartátok, ezt kaptátok. Az ostobák szenvedést érdemelnek, ez mindig is így volt a történelemben.
2022. júl. 18. 06:39
 19/34 anonim ***** válasza:
92%
Kíváncsi vagyok ki fogja ezeket eltartani, ha minden dolgozó gyerek nélküli , vagy olyan, akinek már felnőttek a gyerekei és önerőből nevelte fel elhúzott ebből a szarfeszekbol:D
2022. júl. 18. 07:28
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szavaztam a Fideszre, gyerektelen házaspár vagyunk, azért nem vallalunk gyereket, mert itt nincs jövő és biztonság, és én is azt mondom ezt kérte a nép, egye meg. Csak sajnos mi is szívunk, hiába nem ezt kértük. Én nagyon szeretnék már elmenni ebből az országból.
2022. júl. 18. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!