Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják azt a liberáliso...

Miért mondják azt a liberálisok, hogy a fegyvertartás rossz dolog?

Figyelt kérdés

"2022. július 5-én este Tápiószecsőn a Szabadság téren lakó család tagjaira csoportosan, felfegyverkezve támadtak rá, amiért szólni mertek a téren hangoskodó fiatalokból álló társaságra. A megtámadott család tagjai egy ideig védekeztek, majd a folyamatosan helyszínre érkező és jelentős létszámfölénybe kerülő támadók elől a házukba menekültek.

A támadók akkor a házat vették ostrom alá, amelyet kövekkel dobáltak, közben életveszélyesen fenyegették a bent tartózkodó családot, és az utcán levő gépkocsijukat is megrongálták. A támadásnak a sértett által kiértesített, a helyszínre érkező rendőrök vetettek véget. A támadók ismét cigányok voltak, és legalább harmincan támadtak három emberre."

[link]

Ilyen helyzetben csak fegyverrel lehet védekezni, főleg ha az életedről van szó. Amerikában pl. nem véletlen, hogy a négerbűnözők kétszer is meggondolják, megtámadjanak-e valakit, mert tudják, hogy lehet fegyvere. Itt meg a normális, tisztességes magyar nem tudja megvédeni magát.

2022. júl. 12. 18:30
1 2 3 4 5 6
 41/59 A kérdező kommentje:
#40: Pontosan.
2022. júl. 13. 19:32
 42/59 anonim ***** válasza:
91%
Ez meg a gyakorlati része, ettől független, ha itt határon belül valaki odaállna eléd és azt mondaná hülye magyar, feljelenthetnéd, és esélyes, hogy igazat is adnak számodra, ugyanezt megcsinálod romániában, jogilag ott is megsértettek, de nem lesz igazad ez biztos.
2022. júl. 13. 19:34
 43/59 anonim ***** válasza:
21%
#42 Néha tedd ki a lábad a Dob utcából. Soha a történelemben senki sem volt vagy lesz megbüntetve, mert fehér embert ócsárol. Hány megöllekköcsögparasztozó "roma" lett meghurcolva, miközben ezt kiabalta gyilkolás közben? Hány #killwhitey-es néger lett bírósag elé idézve? A szám csak fikarcnyival alacsonyabb, mint a gójok száma az igazságszolgaltatásban.
2022. júl. 13. 20:24
 44/59 anonim ***** válasza:
91%
Na látod most pl rejtve " zsidózol ", tekintve hogy rákerestem a dob utcára és ott pont egy bizonyos épület található....
2022. júl. 13. 20:58
 45/59 anonim ***** válasza:
5%
#44 Nyíltan is tettem. Béna próbálkozás a téma terelésére, Mojse.
2022. júl. 13. 21:17
 46/59 anonim ***** válasza:
84%

Na most erre mit lehet írni, ha nyíltan és büszkén bevallod, hogy értelmi szinten hol tartasz, arról végképp nem tehetek. Nem zavar, hogy úgymond zsidónak állítasz be, holott nem vagyok az, szimplán mert nekem semmi bajom velük.

Szóval igazából saját szegénységi bizonyítvány, független attól, hogy arc és név nélkül teszed, de ha ettől magad többnek érzed, hát nyugodtan állj a tükör elé, és dicsérd meg magad. :)

2022. júl. 13. 21:22
 47/59 anonim ***** válasza:
5%
#46 Béna terelés megint. Te hantaztál össze minden hülyeséget, erre próbalsz engem hülyének beállítani. Kímélj meg minket a további kamujaidtól.
2022. júl. 13. 21:47
 48/59 anonim ***** válasza:
91%
Nézzük, hol is a terelés, Te vagy az, aki bevallottan antiszemita, rasszista dolgokat írsz. Én simán leírtam, hogy mi ezzel a helyzet, és hogy mire vall, hát ha ebben kamut találsz, az megint nem az én bajom és nem engem jellemez szerintem.
2022. júl. 13. 22:00
 49/59 anonim ***** válasza:
27%
#48 Mi nyíltan antiszemita abban, ha ki van mondva, hogy a zsidók lefegyverzett szolgakat akarnak? TE vagy az, aki terel, aki magyarok jogairól hadovál. Olyan őrültségeket írsz, hogy egy "utálom a magyarokat" kinyilatkoztatás egyenlő egy "utálom a zsidókat"-tal. Lehullt a lepel, rabbi. Körbeért az idő kereke, újra itt vannak a '30-as évek. Jobb, ha addig mész, amíg a saját lábaidon teheted.
2022. júl. 14. 08:59
 50/59 anonim ***** válasza:
100%
Jobb ha szigorú a fegyvertartási törvény. Mondom ezt konzervatív fegyvertartóként.
2022. aug. 16. 19:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!