A kormány egyszerűsítené a fegyvertartást?
Sok Fideszes kolléga ezzel magyarázza Varga Judit igazságügyi miniszter gépfegyveres Facebook posztját.
Ha támadnak az ellenzéki migránsok, a romló közbiztonság miatt egyesek szerint szükség lehet, hogy a lakosság meg tudja magát védeni.
A fegyver törvény esetleges módosítását erre a képre lehet alapozni?
Minek a fegyver? Legyen a katonanak/rendornek/vadasznak ... aztan vegezzek jol a dolgukat.
Mar a szerszamkeszlet is folosleges itthon, mert igaz regebben meg szerelgettem ezt-azt, de ma mar szerelot hivok ... legyen neki szerszama, nekem nem kell :)
Szerintetek ilyen bizonytalan országban mint a miénk, majd engedik hogy magyarnak alacsony életszínvonal mellett csúzlija lehessen? Fillérekből élnek elég sokan, 2-3 kereset mellett elfogadható az élet, de nem mindenki fog 30 évesen otthon lakni.
Én is szeretem a fegyvereket, első körben vennék is(vállalnám a törvényi procedúrát is ha az kell) de azt belátom hogy veszélyesek az emberek még így is, plusz a politika és cigányság miatt is előbb utóbb felszaporodnának a balhék.
Céllövészeten volt Varga Judit?
Azt a húha! Jaj nekünk! most mi lesz?
Mivel a politikusok tudják, hogy semmirekellők, korruptak, így féltik az életüket.
Itt inkább csak szigorítás lesz, ahogy még a gyülekezési jogot, sztrájk jogot is bevezették, korlátozták.
Pontosan tudják, ha elindulna egy komolyabb szerveződés, összefogás, fegyverhasználattal, akkor a verőlegényeiknek se lenne esélye, ahogy az életükbe is kerülhetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!