Kormány miért gondolja úgy hogy egy 25 év alattinak 16%-kal többet ér munkája mint mint egy tapasztalt de 25 év felettinek?
Figyelt kérdés
2022. jan. 5. 21:29
1/32 anonim válasza:
Mert ez is csak egy kampányfogás. Semmi értelme.
Értem én, hogy pl. egy pályakezdő nehezebben tud elhelyezkedni, de akkor inkább a munkaadót támogassák. (Amúgy ők is kapnak valami támogatást, azt hiszem.) Ha már pont van munkája, utána már nincs semmi értelme. Ennyiből lakást nem vesz, gyerekük még jórészt nincs. Akkor minek?
2/32 anonim válasza:
Semmivel nem er tobbet a munkaja, a 25 even aluliak fizetese nem emelkedett! SZJA kedvezmeny miatt tobb a nettojuk.
3/32 anonim válasza:
Nyugi, a választásig még sokan sorra kerülnek támogatásban. Az utána következő egy éven belül (sőt már most is) pedig a gatyánkat is lehúzzák a támogatások finanszírozására.
4/32 árokpart válasza:
Nem kis ciriburi lesz ezután a pénzosztások után gazdasági értelemben szerintem.
7/32 anonim válasza:
Nem ér többet, a vállalat ugyanannyit fizet az ő szolgálataikért is.
8/32 anonim válasza:
Most a 25 év alattiaknak kell kiemelten érezni, hogy ez a Kormány a létező kormányok legjobbika, tehát erre kell szavazni.
9/32 anonim válasza:
A fiatalok nemigen szeretik a kormányt, ezért próbálják ezzel megvenni őket.
10/32 A kérdező kommentje:
akkor mi se szeressük 25-65 év közöttiek vegyenek meg minket is.
2022. jan. 5. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!