Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják azt a liberáliso...

Miért mondják azt a liberálisok, hogy a fegyvertartás rossz dolog?

Figyelt kérdés

"2022. július 5-én este Tápiószecsőn a Szabadság téren lakó család tagjaira csoportosan, felfegyverkezve támadtak rá, amiért szólni mertek a téren hangoskodó fiatalokból álló társaságra. A megtámadott család tagjai egy ideig védekeztek, majd a folyamatosan helyszínre érkező és jelentős létszámfölénybe kerülő támadók elől a házukba menekültek.

A támadók akkor a házat vették ostrom alá, amelyet kövekkel dobáltak, közben életveszélyesen fenyegették a bent tartózkodó családot, és az utcán levő gépkocsijukat is megrongálták. A támadásnak a sértett által kiértesített, a helyszínre érkező rendőrök vetettek véget. A támadók ismét cigányok voltak, és legalább harmincan támadtak három emberre."

[link]

Ilyen helyzetben csak fegyverrel lehet védekezni, főleg ha az életedről van szó. Amerikában pl. nem véletlen, hogy a négerbűnözők kétszer is meggondolják, megtámadjanak-e valakit, mert tudják, hogy lehet fegyvere. Itt meg a normális, tisztességes magyar nem tudja megvédeni magát.

2022. júl. 12. 18:30
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
63%

20-as vagyok

Annyi még hozzá fűzném,hogy nem ilyen hülye törvények,jogok,hanem paraszti logika!

Vagyis nem,nem ilyen kkve,anyám tyúkja,meg stb törvény kellene ,hanem aki egyszerűen korcskén viselkedik,az megpüffölni egy kicsit (nem agyon verni) és szebb lenne a világ.

2022. júl. 12. 23:04
 22/59 A kérdező kommentje:
#21: De tudod, hogy a liberalizmusban a bűnözőknek jogaik vannak? Csak az áldozatoknak nincsenek.
2022. júl. 12. 23:11
 23/59 anonim ***** válasza:
95%

22

Nem tudom mire alapozva mondod ezt,se azt hogy miből sejted hogy ezt nem tudom?

2022. júl. 12. 23:25
 24/59 anonim ***** válasza:
80%
#22: Figyelj, te egy nagyon-nagyon buta agymosott emberke vagy. Nem vagyok liberális, de elárulnád, hogy mélyenszántó ismereteid a liberalizmusról honnét merítetted?
2022. júl. 13. 05:19
 25/59 anonim ***** válasza:
94%
24-ben nen mélyenszántót akartam írni, azok a gondolatok, kedves kérdező, de minek is fárasztom magam.
2022. júl. 13. 05:24
 26/59 anonim ***** válasza:
73%
@21 Legalább középiskolában odafigyelhettél volna társadalomismereten, ha már jogot soha nem fogsz hallgatni. Te jó ég, józan paraszti ész.
2022. júl. 13. 09:24
 27/59 anonim ***** válasza:
4%
Nem lesz, mert a zsidók lefegyverzett szolganépet akarnak maguk alá, ezért dolgoznak az fegyvertartás betiltásán Amerikában is.
2022. júl. 13. 17:46
 28/59 anonim ***** válasza:
93%
Vannak bajok utolsó...
2022. júl. 13. 17:47
 29/59 anonim ***** válasza:
4%
#28 Igen, ez kB. az USA kivételével végbe is ment. Így semmizik ki a holland farmereket is. Lebuktál, zsidó.
2022. júl. 13. 18:46
 30/59 anonim ***** válasza:
87%
Nem vagyok zsidó de mondjuk bajom sincs velük semmi, viszont azért egy jelentést most kaptál ezért már.
2022. júl. 13. 19:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!