Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért baj az, ha a kormány...

Miért baj az, ha a kormány szigorítja a KATA-t? A gazdag vállalkozók úgyse fognak éhen halni. Legalább nagyobb lesz az egyenlőség

Figyelt kérdés

2022. júl. 11. 23:49
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
100%

50: Bármelyik tárgyból tudsz korrepetálni iskolásokat, amiket tanultál. Kb. 60-80 tárgyat tanulhattál eddig.

Ebből 10-et csak szeretsz már...

2022. júl. 13. 22:51
 52/55 A kérdező kommentje:
És abból aztán meg lehet gazdagodni.. Max egy kis zsebpénznek lenne jó. Aprópénz. Nem mellesleg falun lakok, iskolások itt nem igazán vannak.
2022. júl. 14. 00:39
 53/55 anonim ***** válasza:
100%

52: Egyik ismerősöm 4000 Ft/60 percért korrepetál matekot és napi 12 órákat, és sorban állnak hozzá.

Nekem van nyelvtanárom, 7000 Ft/90 perc, és ez 4 évvel ezelőtti ár.

2022. júl. 14. 01:12
 54/55 anonim ***** válasza:
100%

52: Ma már majdnem mindenki Skype-on tanít...

Én Pest belvárosi vagyok és megőrülök ettől, mert akihez menni szeretnék, személyesen nem dolgozik egyáltalán.

2022. júl. 14. 01:14
 55/55 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a mérnök válaszoló: tehát valami műszaki irány érdekelne? A helyedben elkezdeném felírni, hogy mi az álom élet. Pl én azért lettem teljesen online dolgozó vállalkozó, mert gyűlölöm a reggeli pesti dugót és tülekedést. Ehelyett megspórolom magamnak az utazást. Oké, én au

z utazási idővel többet dolgozok, cserébe viszont pénzt is kapok érte. A másik nagy lendítés az vt, hogy megválogathatom az ügyfeleimet. Nem kell bunkókkal dolgoznom, hiszen felépítettem egy normális ügyfélkört. (oké az elején mindenkit elvállaltam, de mostanra megtehetem, hogy szűrök). Egy munkahelyen viszont kénytelen vagy elviselni a bunkó embereket :/ Harmadik nagyon fontos dolog nekem, hogy nem kell konyorognom a szabadságért. Ahhoz képest, hogy mérnökirodában dolgoztam, az utolsó utáni pillanatig stresszeltem hogy vajon elengednek-e. Itt nincs ilyen. Projektmunkáim vannak hosszabb határidővel, megtehetem h elmegyek nyaralni, kirandulni, ha jólesik. Ha tudod, hogy milyen életet szeretnél, akkor kezdd el osszegyujteni, hogy mi érdekel, és mi illik bele az életmodelledbe. A villanyszerelés sokat fizet, viszonylag kevés cucc kell hozzá. A szüleimnek vidéken 400.000 forintos arajanlatot adott a villanyszerelo egy kb 3-4 napos munkára. De bármit kitalálsz, érdemes megnézni a konkurenciát. Mit szolgáltatnak, mit milyen áron, honnan szereznek ügyfelet. Nyilván egy offline vállalkozásnak van határa, de egy online - nak szó szerint nincs. Akár külföldre is nyithatsz vele. Remélem segítettem valamennyit.. :) Ha vallalkozasra adod a fejed, sok sikert kívánok. Nekem nagyon megérte váltani, és 200 000 forintból inditottam el a vállalkozásom.

2022. júl. 14. 13:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!