Az egyenlőség, tolerancia pártiak miért gúnyolódnak Orbán testmagasságán?
Figyelt kérdés
Nem vagyok sem Fidesz sem ellenzék párti, de feltűnt,hogy mennyire gúnyolódnak az ellenzékiek Orbanon mert alacsony és székre állt? Értem én, hogy utálják (a kampányban legalábbis) de ők akik a tolerancia nagyköveteinek tartják magukat, hogy gúnyolódhatnak valaki testi adottságain? Ha sántitana akkor azon is gunyolódnának?2022. ápr. 3. 08:41
1/7 anonim válasza:
Magadra vetted? Te is törpe vagy? Dagadt is?
2/7 anonim válasza:
Ő megérdemli. Nem előítélet miatt kapja a savat.
3/7 anonim válasza:
Mert nevében a sorsa, Orbán egyre kisebb lesz. Fizikailag és politikailag is.
4/7 anonim válasza:
1-es válasz jól megtestesíti az ellenzéki színvonalat.
5/7 anonim válasza:
Hát nem tudom, talán mert full megérdemli a majma? Mivel kezdte a nyomija a mai napot is? Egy nagy kommunistázással a XXI.sz.-ban.
6/7 anonim válasza:
Az intoleránsakat nem toleráljuk, bocsi.
7/7 A kérdező kommentje:
Értem, akkor az ellenzéknek a tolerancia azt jelenti, hogy meg lehet válogatni, hogy kit fogadunk el, ez az igazi egyenlőség.
2022. ápr. 3. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!