A Fidesz még a homofób törvény után is jó eséllyel hatalomban marad... ennyire nem fontos nektek a meleg embertársaitok egyenlősége, magyarok?
Nincs homofób törvény, pedofilellenes gyermekvédelmi törvény van.
Ettől teljesen független kérdés, de én nem támogatom a meleg örökbe fogadást és épp ezért a melegházasságot sem.
Tőled kérdezem?
Melyik a fontosabb?
A Fidesz leváltása vagy a Melegek jogai?
Egyébként tudod (tudjátok) hogy miről szól a törvény?
Mert nem arról, hogy a melegeknek kuss van, mert abszolút nem erről van szó.
Ez is majdnem akkora ferdítés, mint 2018-ban a "rabszolga törvény".
Én azok emberek csoportjába vagyok, akik támogatják a melegek házasságát, örökbefogadását, és ellenzem a diszkriminációt, vagy a szexualitásukból származó hátrányos megkülönböztetést.
Magyarok nem egy homofób nép, az 60% támogatja az általam felsoroltakat. (Tény hogy Ausztriában és tőlünk nyugatra 80-90%, de Kelet-Europához képest ez toronymagas)
Magyarországon vannak nagyobb
problémák is, mint a melegek ügye. Bízom benne, hogy az ellenzék mindent megfog oldani.
A "homofób" törvény miben korlátoz egy átlag meleget?
Elárulom, semmiben. Kivéve persze, ha civil szervezet tagja ami az iskolába szeretne menni, viszont egy átlag melegnek nincsenek ilyen tervei.
A sokat magyarázott "nem mehetnek majd filmek mert meleg karakter van benne" is kamu, ugyan úgy mennek, mivel szó szerint nem ezekre tér ki a törvény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!