Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért baj az, ha a kormány...

Miért baj az, ha a kormány szigorítja a KATA-t? A gazdag vállalkozók úgyse fognak éhen halni. Legalább nagyobb lesz az egyenlőség

Figyelt kérdés

2022. júl. 11. 23:49
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
95%
édesistenem! hány éves vagy?
2022. júl. 11. 23:51
 2/55 anonim ***** válasza:
95%
Ez az, hogy csóró vállalkozók fognak munka nélkül maradni, ha úgy tetszik, éhenhalni.Ettől lesz nagyobb az egyenlőség?
2022. júl. 11. 23:57
 3/55 anonim ***** válasza:
96%
A gazdag vállalkozók egyébként nem KATA szerint adóznak.
2022. júl. 11. 23:58
 4/55 A kérdező kommentje:
Pedig elég jól keresnek a Kata-sok. Jobban élnek, mint én munkavállalóként.
2022. júl. 12. 00:13
 5/55 anonim ***** válasza:
97%
nem a Fidesz találta ki magát a Kata rendszert?
2022. júl. 12. 00:15
 6/55 anonim ***** válasza:
98%

A kata-sok többsége 300-500 ezret keresett, ebből jött le a 25-50 ezer ft PLUSZ a működésükhöz szükséges összes költség pl autó, benzin, eszközök, konzultációs szoba bérlése, licencek, szoftverek stb. Így konkrétan a magyar mediánbér körül lesz az összeg. Ha ennél szignifikánsan rosszabbul éltél munkavállalóként akkor válts vagy képezd magad.

Amúgy te is gyönyörűen szemlélteted az a velejéig irigy és rosszindulatú mentalitást ami miatt a pocsolyában vergődik az ország és képtelen kijönni belőle. Nekem vannak ismerőseim akik pl céget alapítottak ami bejött nekik, jobban élnek mint én. És tudod hogy miként gondolok rájuk? Inspirációként. Tanulni akarok tőlük. Ezzel szemben rengeteg magyar zsigeri gyűlöletet érez azzal szemben aki kicsit is sikeresebb nála (erre építi évek óta a kampányait a kormány) és akkor boldog ha a másikat is lerántják mellé a sárba. Tanulni tőlük, inspirálódni, mintát venni róluk? Dehogy! Törjük össze amije van és rántsuk le a r.hadt újgazdagot a nettó 500 ezer forintjával! Itt csak ne legyen semmiféle siker, vállalkozás, innováció meg önmegvalósítás!

2022. júl. 12. 00:22
 7/55 A kérdező kommentje:
Igen, irigy vagyok, elismerem. Nem tagadom egy szóval sem.
2022. júl. 12. 00:28
 8/55 anonim ***** válasza:
97%
Akkor meg f...szért nem vállalkozol, tanulsz, alapítasz céget? Attól aztán nem lesz jobb neked ha a másikat önkreteszik
2022. júl. 12. 00:30
 9/55 A kérdező kommentje:
Én elcsesztem az életemet. Szereztem egy büfészakos, értéktelen diplomát, amivel nem helyezkedtem el és most betanított munkás lettem. Nem is értek semmihez, amivel vállalkozni tudnék. Meg a vállalkozás alapításához szükséges tőkém sincs meg.
2022. júl. 12. 00:35
 10/55 anonim ***** válasza:
99%

#9 Sok más embernek is munkából és kínból lett meg hozzá a tőke.Vannak támogatások is induló vállalkozóknak, bár én ilyet sosem vettem igénybe.De a vállalkozói léthez sokkal többet kell dolgozni, mint alkalmazottként teszed.Sokkal kiszámíthatatlanabb, nagyobb felelősség, nagyobb nyomás helyezedik az emberre.Magadnak hajtod fel a munkát, magad szervezed, magad végzed, stb.

Te meg gyűlölködsz a KATA-s kisvállalkozók felé, mert ezt a rengeteg munkát beletéve keresnek átlag 300-500 ezret.Bezzeg a multikra nem haragszol, akik kb nem is adóznak, az oligarchákra, a korrupt gazemberekre.Azt gyűlölöd akinek folyamatos kemény munka révén 5Fttal több van, mint neked.

2022. júl. 12. 00:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!