Ha az abortuszról kizárólag a nő dönthet, akkor a tartásdíjról kizárólag a férfi dönthessen?
Figyelt kérdés
A nő egy személyben dönthet úgy, hogy "kiszáll" a gyerekprojektből, ellenben az apa nem dönthet így, őt a bíróság kényszeríti, hogy tartásdíjat fizessen egy olyan gyerek után, akit adott esetben el akart volna vetetni - amit azonban a nő döntése miatt nem tehet.
Az apának tehát 0%-os döntési joga van, míg a nő 100%-ig dönthet a kérdésben.
2022. júl. 3. 14:40
241/269 anonim válasza:
239 A gyerek születése után ott a DNS teszt. Terhesség alatt (különösen az első trimeszterben) nagyon kockázatos az invazivitása miatt. Valaki az oldalon írta, hogy a biológia nem feminista. Tehát nincs egyenlőség.
242/269 anonim válasza:
#235 Bocsi, igazad van.Csak azt hittem neked is ez a bajod, azért lovagolsz a tartásdíjon.
243/269 anonim válasza:
#242: Én sem a tartásdíjon lovagolok, hanem a tartásdíjra való kötelezésről. Ezt csak egy feminista képes támogatni.
244/269 anonim válasza:
#238 Többek között az ilyen bonyodalmak miatt is tiltani kellene a magzatgyilkosságot.
245/269 anonim válasza:
#244 hogy is pasikák, akik azt se tudják hova spriccelnek, nehogy véletlenül egy picike kis kényelmetlenség érje őket? Jujj akkor tényleg korlátozni kell a nők jogait a saját testükhöz.
246/269 anonim válasza:
#244 És ki fogja azokat a gyerekeket felnevelni, majd te? Ja, az állam.Tehát te fogod, átvitt értelemben.
247/269 anonim válasza:
#243 Csak egy hímsoviniszta nőgyűlölő ír ilyesmijet, amit te.
249/269 anonim válasza:
#245: Szívesen kötelezlek arra, hogy odaadj havonta több tízezer forintot 20 éven keresztül nekem, aztán meglátjuk, akkor is olyan pici kis kellemetlenségnek érzed-e.
250/269 anonim válasza:
#249 Szívesen adok neked havonta 20 ezer Ftot, amit ha nem adok oda sem lesz semmi következménye.De akkor hordd ki a gyereket és neveld is fel normálisan.Én meg majd nem fizetek, és számon sem kérnek miatta.Ez így néz ki a valóságban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!