Ha az abortuszról kizárólag a nő dönthet, akkor a tartásdíjról kizárólag a férfi dönthessen?
A nő egy személyben dönthet úgy, hogy "kiszáll" a gyerekprojektből, ellenben az apa nem dönthet így, őt a bíróság kényszeríti, hogy tartásdíjat fizessen egy olyan gyerek után, akit adott esetben el akart volna vetetni - amit azonban a nő döntése miatt nem tehet.
Az apának tehát 0%-os döntési joga van, míg a nő 100%-ig dönthet a kérdésben.
#20 mi az hogy a no fo felelossege a vedekezes?! Nagyon szerencsed hogy nem lehet ide obszcen szavakat irni…
Miert nekem kell a testemet hormonokkal tomni aztan majd ha leallok vele honapokat szenvedni hogy visszaalljon minden a rendes kerekvagasba?! Csak azert mert valamelyik hulye azt mondja hogy a gumi kicsi meg szorit meg nem jo?! Nem eleg hogy ha meg be is csuszik egy gyerek az en testem sinyli meg az egeszet de meg mindenre is en gondoljak.
Hat ez csodas :D hogy te is akkor lass kenyeret mikor a hollo a pekaeg elott repul el a szemeddel
218/
Nagyon sok terhesség úgy jött hogy húzott a ffi gumit, na ebben az esetben mivan? Vagy akkor ezen az elven nézve ha úgy érzem hogy rossz volt a gumi vagy a farkam hatalmas akkor megfogom és a nő torkán lenyomhatom az esemény utáni bogyót "mert húzzon gumit ha nem akar gyereket elvet követem?" kiprobálhatjuk és utána kuss van ..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!