Ha az abortuszról kizárólag a nő dönthet, akkor a
tartásdíjról kizárólag a férfi dönthessen?
Figyelt kérdés
A nő egy személyben dönthet úgy, hogy "kiszáll" a gyerekprojektből, ellenben az apa nem dönthet így, őt a bíróság kényszeríti, hogy tartásdíjat fizessen egy olyan gyerek után, akit adott esetben el akart volna vetetni - amit azonban a nő döntése miatt nem tehet.
Az apának tehát 0%-os döntési joga van, míg a nő 100%-ig dönthet a kérdésben.
190 ezt egy nőtől se hallottam még. Férfiaktól viszont rendszeresen.
2022. júl. 5. 12:26
192/269 anonim válasza:
#191: Attól, hogy te nem hallottál valamiről, még létezik. Én hallottam.
2022. júl. 5. 12:29
193/269 anonim válasza:
Egyébként értem már miről van szó. Vannak bunkó férfiak, akik nem akarnak gumit húzni, meg rábeszélik a nőket mindenfélére. Ti ezeket ismeritek, és dühítenek titeket. Ezért bosszút akartok állni, hogy ha egyszer ilyen mocskok a férfiak, akkor fizessék a tartásdíjat. A gond csak az, hogy a legtöbb férfi nem ilyen, ti csak nem megfelelőeket ismertek.
2022. júl. 5. 12:30
194/269 anonim válasza:
Tök realisztikus, hogy egy nő amúgy nem akar gyereket, de úgy hajtja a bosszú, hogy inkább szül, leköti magát, gyökeresen megváltoztatja az életét, csak hogy kiba$zhasson a Bélával, és megvághassa havi 25-30ezer ft-tal.....
2022. júl. 5. 12:39
195/269 anonim válasza:
#194: Nem a szülő nőkről beszélek, hanem a ti férfigyűlöletek okát elemeztem.
2022. júl. 5. 12:45
196/269 anonim válasza:
#195 ennek úgy sincs semmi értelme. Gondolod, hogy aki ilyen hevesen hadakozik egy ilyen kérdésben, majd pont engedni fogja bárkinek gumi nélkül? Semmi logika nincs abban, amit mondasz.
2022. júl. 5. 12:51
197/269 anonim válasza:
#196: De van logika. Megértettem, mi az oka, hogy büntetni akarjátok a férfiakat. Ott van a #193-es válaszban. Így már minden világos.
2022. júl. 5. 12:53
198/269 anonim válasza:
De ki büntetné? Mi nem, mi biztos hogy le nem fekszünk ilyenekkel, nem hogy gumi nélkül, se sehogy. Akkor….?
2022. júl. 5. 12:55
199/269 anonim válasza:
#196 Valóban nincs benne semmi logika, ti nők éppen ezért csináljátok :)
2022. júl. 5. 13:19
200/269 anonim válasza:
A tartásdíj nem bünügyi költség, nem bírság a férfinak, és nem fájdalomdíj a nőnek.
Az összehozott gyerek eltartásához járul hozzá, amit nem a nők harcoltak ki, hanem törvényileg van szabályozva, mivel egy gyereknek 2 szülője van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!