Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az abortuszról kizárólag a...

Ha az abortuszról kizárólag a nő dönthet, akkor a tartásdíjról kizárólag a férfi dönthessen?

Figyelt kérdés

A nő egy személyben dönthet úgy, hogy "kiszáll" a gyerekprojektből, ellenben az apa nem dönthet így, őt a bíróság kényszeríti, hogy tartásdíjat fizessen egy olyan gyerek után, akit adott esetben el akart volna vetetni - amit azonban a nő döntése miatt nem tehet.

Az apának tehát 0%-os döntési joga van, míg a nő 100%-ig dönthet a kérdésben.

2022. júl. 3. 14:40
 221/269 anonim ***** válasza:
9%
#220: Nem érdemes velük vitázni, nem akarnak kompromisszumot. A feminizmus nem egyenlőséget akar, hanem hogy a férfiaknak rossz legyen.
2022. júl. 5. 22:38
 222/269 anonim ***** válasza:
86%

#220 Azt akartad írni, hogy sokan nem kívánt terhesség esetén azt hazudják, hogy a férfi húzott gumit.Nagyon nagyon kevés azon becsúszott babáknak a száma, akik gumi mellett fogantak.

Azt is azért szögezzük le, hogy aki nem helyesen és rendeltetésszerűen használja az óvszert, az mondhatni nem védekezett.De ugye fel kellene érni azt ésszel, hogy ellenőrizni kéne a csomagolást és úgy tárolni, hogy ne sérüljön meg, megfelelő méretet kellene választani, helyes módszerrel kéne felhelyezni, kihúzásnál fogni kéne a végét, hogy ne csússzon le, utána ellenőrizni nem szakadt-e ki...Csak hát sokaknak ez nem világos, túlságosan tanulatlanok ahhoz, hogy ezt felérjék ésszel, meg olyan is van, aki csak simán leszarja.

2022. júl. 5. 22:55
 223/269 anonim ***** válasza:
100%

Nőként írtam, hogy ez a verzió teljesen oké.

A guminak a legkisebb amúgy a hibaszázaléka, de ha mégis megtörténik, akkor azt észre lehet venni.

És igen, akkor irány a doki, és az eseményutáni.

Ezesetben szinte biztos, hogy nem lesz gond, mindenki kivette a részét, és felelősséget vállalt + megelőzte a bajt.

("Nagyon sok terhesség úgy jött hogy húzott a ffi gumit, na ebben az esetben mivan? " => Azt a nagyon sokat, akik azt állítják, így estek teherbe, nyugodtan tizedelhetjük, jobban közelít a valósághoz. Mindkét félnek könnyebb ezt mondani, mint bevallani, hogy valójában sz*rtak a védekezésre. Mind a ketten...)

2022. júl. 5. 22:58
 224/269 anonim válasza:
Nekem volt már olyan hogy kiszakad és kb nem is éreztem , volt olyan akiben teljes mértékben megbíztam és volt olyan is aki rámfogott mert kölcsönösen szerettük a kikötözést akkor ebben az esetben ez erőszak hogy ha magatehetetlenül vergődök mert itt pont éreztem hogy a gumi kiszakadt és annyira ellenkezek... de a nő nem szál le rólam ? mert ilyen is volt, itt hogyan és miként véd meg engem a törvény?
2022. júl. 5. 23:01
 225/269 anonim ***** válasza:
13%
#224: Ejj-ejj. A feministák szerint téged nem kell, hogy védjen a törvény, mert te férfi vagy.
2022. júl. 5. 23:03
 226/269 anonim ***** válasza:
93%

"mert ilyen is volt, itt hogyan és miként véd meg engem a törvény?"

Azt hiszem, mondhatjuk, hogy szélsőséges eset, de nem valószínű, hogy teherbeesési szándékkal tette. De ha tényleg kiszakadt, és került a nőbe cucc, ilyenkor is javasolt az eseményutàni.

Ha nem hajlandó, akkor a sztorit elő kell adni a bíróságon.

Ciki lesz, de hàtha figyelembe veszik a körülményeket.

(Szerintem örülni kell inkább, hogy nem lett gond.)

2022. júl. 5. 23:13
 227/269 anonim ***** válasza:
#224 igen, ez így, ilyen formában erőszak.
2022. júl. 6. 00:08
 228/269 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon sokszor hangoztattam. A vazektomia visszafordithato allapot. Ha a ferfi mentalisan es penzugyileg, lelkileg felkeszult a gyerekvallalasra az ondovezeteket vissza lehet kotni.

Miert mindig minden a nok felelossege.

Tudom ez mar nem annyira tetszik senkinek hat megis hogy szabalyozhatnank a ferfiak testet

2022. júl. 6. 12:31
 229/269 anonim ***** válasza:

👍👏😉

2022. júl. 6. 12:49
 230/269 anonim ***** válasza:
90%

Arról nem beszélve, hogy míg a vazektómia megvan 200e ft-ból, a női része 400-500 körül mozog.

Mivel nem állami a dolog...

2022. júl. 6. 13:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!