Akkor Orbán Viktor nagyon komoly MB1 válogatott lenne, és valószínűleg Olaszországban lenne leszerződtettve, mint Ronaldo 5-6 millió Euroért. Mint anno Puskás Spanyolországban.
A Fidesz meg Fodor Gábor vezetné.
Fordítva ülsz a lovon kérdező.
Nem Soros miatt lett a fidesz, hanem mivel a fideszt létrehozták az alapítói és jelentős szerepet vállaltak a rendszerváltáskori időszakban, bejutottak utána a parlamentbe is, EZÉRT támogatta őket Soros egyik alapítványa. Ahogy az szdsz-t is meg több más olyan szerveződést, csoportot és pártot is amik élete utána másképp alakult.
#9 Megnéztem a linkelt videót , neked is meg kellene rendesen nézned. Ahogy nem ártana ha utána néznél a történelemnek, a valós történéseknek. A fidesz szakadását pont az hozta el 1993-ban hogy a videón szereplő Fodor Gábor és társaik valóban liberálisokhoz akartak csatlakozni, valóban abba az irányba akarták vinni a pártot amerre az szdsz ment. Orbánék azonban nem ezt akarták és így kiléptek. Az ott okozhatta volna a fidesz végét is de nem így lett. A videón Fodor sem beszél másról mint amit leírtam, hogy a Soros alapítvány akkor mindenféle ellenzéki erőt támogatott. Fodor pártja megbukott, az szdsz el is tűnt a süllyesztőben már régen. Pont azok szekerét tolta ő is sok éven át akik most is a fidesz ellenfelei. Emiatt rosszindulatú és torz állításokat tesz, ahogy tett korábban is.
Még mindig az az igazság amit leírtam, te fordítva ülsz a lovon. Nem azért van a fidesz mert Soros támogatta, hanem azért támogatta Soros mert létrejött a fidesz és bennük IS potenciális lehetőséget láttak. Aztán sokan nem voltak hajlandóak beállni a globalistákat szolgálni, a fidesz sem, mások meg igen, mint az szdsz, aminek akkor már Fodor is tagja volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!