Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaza van Toroczkainak hogy a...

Igaza van Toroczkainak hogy a cigányság újabb trianont akar/fog előidézni de közölte ezt nem fogja hagyni szerintetek?

Figyelt kérdés

2022. jún. 7. 21:40
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
18%

Szégyelld magad. Rasszista. Ha olyan körülmények között élnél mint ők, te is lopnál.

2022. jún. 9. 18:58
 42/53 anonim ***** válasza:
100%
41# akkor ez közös a kormány tagjai és a cigányságban
2022. jún. 9. 19:03
 43/53 anonim ***** válasza:
77%
41-es válaszoló, akkor kérlek költözz egy erősen C-kategóriájú környékre és utána rasszistázz le ha megtapasztaltad milyen velük egy utcában élni :) Milyen amikor anyád nyakából kitépi a láncot majd még betöri az orrát egy ilyen, majd hívnak a munkahelyeden a mentőszolgálattól hogy XY fiát keresik(engem..) , anyukája kórházban van. Egy negatív előítélet NEM ok nélkül alakul ki egy népcsoport iránt, ahhoz a többségüknek olyannak kell lennie mint amit leírtam a 40-es hozzászólásban. 🙃
2022. jún. 9. 19:26
 44/53 anonim ***** válasza:
35%
#41 Azért nem élek olyan körülmények között, mint ők, mert én hajlandó vagyok dolgozni.
2022. jún. 9. 20:12
 45/53 anonim ***** válasza:
20%
44 - Ma Magyarországon csak munkából nem lehet jól élni!
2022. jún. 9. 21:07
 46/53 anonim ***** válasza:
27%

"Szégyelld magad. Rasszista. Ha olyan körülmények között élnél mint ők, te is lopnál."

Ne magadból indulj ki!

Te lehet azon a szinten vegetálsz....

2022. jún. 9. 21:30
 47/53 anonim ***** válasza:
34%

43

Ok nélkül nem fog senki megtámadni. Egyébként, ha tudjátok, hogy szegény környezetben éltek, ahol esetleg frusztrálja az embereket a magamautogatás, ne vegyetek fel aranyláncot. Ennyire egyszerű. Egyébként ha valaki éhezik, és romos, szemetes házban lakik, érthető, hogy miért lop. Amikor már 12 éve 20000ft a családi pótlék ne csodálkozzatok. Talán azt kéne előbb megemelni, nem? Drága rasszista barátaim.

2022. jún. 10. 09:14
 48/53 anonim ***** válasza:
66%
Jó lenne ha a MH. nem értelmetlenül magyarkodna, hanem nem engedné, hogy a magyar nemzet Európa legméltatlanabb, legkizsákmányoltabb nemzete legyen!
2022. jún. 10. 09:22
 49/53 anonim ***** válasza:
22%

47. válaszoló: Gratulálok a válaszodhoz. Igen, szegény részen lakunk, mégis eljár az egész családom dolgozni pedig kevés a munkalehetőség errefelé meg kicsi a fizu, de képesek vagyunk felkelni hajnal 4-kor hogy elmenjünk a munkába. Hagy ne kelljen már tűrnöm hogy amiért én megdolgozom, meg a lánc is amiért anyám megdolgozott egy C kategóriás egyed elrabolja tőle.

Tudod szar hogy én is meg a család napi szinten eljárunk dolgozni,adózunk mint a bolond és más ebből az adóból kapja a segélyeit mert a nyomorba beleszül 6 gyereket a segélyért,addig egy magyar 3x meggondolja hogy merjen-e gyereket vállalni mert tudja hogy a körülmények(pénz) nem megfelelők. Erre rájön még a napi terror amit el kell ezektől viselni, félsz hazajönni este 22 után mert belédkötnek a kedves "dolgozó" C kategóriák. Gondolkodjál mielőtt ideírsz valamit.

2022. jún. 10. 10:48
 50/53 anonim ***** válasza:
71%
#47 A lopás még csak-csak magyarázható a szegénységgel (bár szegények közül is általában csak a cigányok szoktak lopni, az emberek közül nagyon kevesen). De a késelés, erőszakolás, qrvafuttatás, rasszista alapon fehérekbe belekötés?
2022. jún. 10. 12:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!