Ostobaság az, hogyha valaki pusztán csak a cigányság miatt szélsőjobbos gondolkodású, isteníti Hitlert stb.?
Nyilvánvaló, hogy a cigánysággal kapcsolatban sokaknak vannak fenntartásai, amit nem is csodálok. Én is így vagyok, és nyilván tettek róla, hogy ez így legyen.
Viszont akármennyire is nagy ez a probléma, azt nagy hülyeségnek tartom, hogyha valaki csak emiatt lesz náci és isteníti Hitlert. Nagyon sok embernek vannak ellenérzései a cigánysággal szemben és mégsem szélsőjobbosok. Ez pártállástól, politikai nézettől független. Még a balos szavazók nagy része is így van ezzel. Számos olyan politikus, közszereplő van aki nem szélsőjobbos, mégis beszél erről a problémáról.
Ott van például Puzsér vagy még sokan mások. Vagy akár pártok szintjén is, mondjuk a Polgári Válasz, a jelenlegi Jobbik vagy akár Márky Zay Péter is elismerik ezt a problémát és érdemi megoldást akarnak.
Azért is ostobaság ez a gondolkodás, mert Hitlernek a cigánygyűlölet nem egy elsődleges programja volt, hanem elsősorban az antiszemitizmus, antikommunizmus, élettér-elmélet és egyéb dolgok voltak a fontosabb törekvései.Illetve más népeket is alacsonyabb rendűnek tartott, pl a szlávokat és egy véres háborúba sodorta Európát. Találkoztam már sok olyan emberrel aki rühellte a cigányokat és mondogatta, hogy bárcsak Hitler visszajönne és komolyan is gondolta ezeket, de közben a zsidókkal nem is volt semmi baja. Ezek az emberek komolyan csak a cigányság miatt feláldoznák a zsidóságot és vállalnának egy véres háborút?
Ti mit gondoltok erről?
Egyáltalán nem.
Ennél nagyságrendekkel rosszabb ha valaki árstoppos farhátért meg segélyekért szavaz valamelyik pártra.
Picit unalmas már a cigányozás. Költözz el a faluból, ennyi.
A cigányokat mindenki utálja. Nem ez a legnagyobb probléma magyarországon.
Inkább az hogy magyarország egy utolsó balkáni putri lett.
Igazából nem lesz náci a szó szoros értelmében, aki utálja őket.
Csak a liberálisok fogják rá,hogy náci.
Nah de utolsó, erről szól az élete hogy ő magyar.
Cigányság nélkül mit érne a magyarsága? Semmit.
Így se ér semmit mert európa szégyene a magyarság. De így legalább megvan az illúzió.
Trianon se véletlenül volt.
5-ös!
Ezt a kommentedet nekem címezted?
Én pont azt írtam, hogy nem vagyok szélsőjobboldali és elítélem Hitlert és ezt a fajta gondolkodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!