Igaza van Toroczkainak hogy a cigányság újabb trianont akar/fog előidézni de közölte ezt nem fogja hagyni szerintetek?
"Te vagy a fajod egyetlen példánya?"
A Homo sapiens egy faj, ugyanebbe tartozol te is meg én is.
27: az élettér foglalás erről szól a történelemben, hogy új/jobb területeket hódítanak, ahonnan elűzik az ottlakókat
Számtalan példa van erre, nem csak a cigányok.
"És vajon az afgánok miért űzték el őket? Meg is értem, ki akarna olyan közösséggel együtt élni rajtunk kívül, akik képtelenek dolgozni, erőszakosak, veszélyesek, és csak kárt képesek "termelni". Ennek a népnek semmi haszna nincs a világra. Kártevők."
Nyilván az indiánokat is azért nyírták ki a konkvisztádorok, mert dologtalan, erőszakos, veszélyes népség. Ne röhögtesd már ki magad.
Azt mondtad, hogy a fajtársaim bántják a magyarokat. A cigányság nem egy faj.
#36 Tőled idézek, különböző hozzászólásokból:
"nekem nincsenek fajtársaim"
"A Homo sapiens egy faj"
Homo sapiensből majd 8 milliárd létezik, tehát ha az lennél, lennének fajtársaid :)
Jókat röhögök rajtad, Gazsi :D
Nincs igaza, de ezt ő találta ki, hogy bedobjon egy politikai témát.
Irigylem az ilyen politikusokat mert pár ilyen témával nagy karriert tudnak befutni, míg másnak egy csomót kell tanulni, hogy érvényesülhessen.
Bárcsak ilyen lenne egy állásinterjú: -Mondjon valamit magáról! -A cigányság veszélyt jelent az országra, mert el fogják foglalni a jövőben! -Nagyon jó azt hiszem felvesszük!
Röhöghetsz a saját értetlenségeden. Azt mondtad, hogy az én fajtársaim bántják a magyarokat, ezzel nyilván engem egy olyan "fajba" szerettél volna besorolni, amibe te nem tartozol bele, tehát nem embernek tekintettél, nem tartasz a fajtársadnak. Én leírtam neked, hogy nincsenek külön fajtársaim, mert a homo sapiens egyetlen faj, amibe te meg én is beletartozunk, sőt te és én ugyanabba a rasszba tartozunk, tehát semmilyen szempontból nincs értelme annak, amit mondtál. Ha ezek után sem érted, az a te értelmi színvonalad bizonyítványa, de ezt már a "mér' akkó az afgánok mijér zavarták el" hozzászólásodnál egyértelműen látszott.
Komoly problémák vannak velük. Addig amíg Te elmész dolgozni, adózol, hallgatod a főnök agymenéseit hogy kihajtsa a beled azért a kis pénzért amit keresel addig a "C" kategóriájú egyed tolja az asszonyt hogy a sok gyerek után kapják a segélyt, majd utána átmegy a telkedre és elcsórja a cuccaid amiért Te vért izzadva megvettél.
Szeretik az öregezést(idős, gyenge) embert könnyű agyonverni 5 ezerért, szeretnek késelni, falkában belédkötni. Rengeteg magyar már meghalt miattuk, nem kell ide Trianon, szépen lassan elfogyunk mert az "igazságszolgáltatás"(jó vicc) semmit nem tesz, ha megmered magad védeni még te leszel a hibás mert egy haja szála görbült a r*teknek, így enyhe büntetéssel megússzák és folytathatják a magyarok életének megkeserítését vagy elvételét.
Tisztelet a normális cigányoknak, találkoztam már sokkal a munkahelyemen, érdekes ők egészen mások, vajon ők miért nem csinálják azt amit fentebb kifejtettem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!