Mennyi lehet a cigányság valós száma? El lehet még kerülni, hogy többségbe kerüljenek?
Reálisan 2-2,5 milla. De ha azt nézzük, hogy sokkal több az idős a magyarok között, a romák között meg sokkal több a fiatal, akkor ez már egy elkerülhetetlen helyzetnek számít.
Én 33 éves vagyok és kb. 30 férfi ismerősöm közül akik közelebbi ismerőseim, 2-nek van gyereke. Azoknak is csak egy gyerek és nem akarnak/nem tudnak többet vállalni, csak meg akarták tudni milyen szülőnek lenni.
Nem hiszem, hogy a magyarság fenn tudná tartani magát, a statisztikákat (amik egyébként is rosszak), tehát minden évben eltűnik egy megyeszékhely, még azt is a cigányok kozmetikázzák ki.
Nem lehet elkerülni, mert a gyerekszüléshez nem kell semmiféle alkalmassági.
Egy helyi cigány ebben a hónapban szülte a 14. gyerekét, ebből 3 van ténylegesen nála. Megcsinálják, megszüli, otthagyja.
Következmény? Semmi. Egy macskát előbb pakolnak ki, mint a cigányt.
Kb 1 millió cigány van, de van kb még 1 millió akik maguk sem tudják eldönteni mennyi cigány vér van bennük, mert olyan helyen élnek ahol soka cigány.
Ezért nem csaka kinézet hanem az életvitel is fontos a cigányság megbecsüléséhez
Mint írtam kb 1 millió olyan honfitársunk van akik ránézésre nem cigányok(ha éppen megfürdenek) de életvitelük és a környezetükben élő sok cigány miatt szinte biztos hogy jelentős részben cigánynak számítanak, ha antropologiailag nem is, de "kulturális" értelemben igen
Vagyis nem néznek ki cigánynak, de az életvitelük a cigányokéhoz hasonlít!
7-es
Magyarország egy süllyedő, öregedő, cigányosodó hajó, ahol több roma fog születni alig több mint 10 év múlva.
Álom lesz itt az élet. Aki jót akar magának, az már most menekül, tapossa ki magának az ösvényt Nyugatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!