Igaz, hogy Orbán Viktorban román, cigány és zsidó vér is folyik?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy anyai ágon vannak román felmenői, az apai nagyapjának meg - a legenda szerint - eredetileg Orsós-Oppenheimer volt a vezetékneve.2022. máj. 16. 14:04
2/16 Fsms válasza:
Csak cigányról tudtam. Ha ránézel fiatalkori fotójára ez le is jön.
3/16 anonim válasza:
Marhaság, ebből semmi nem igaz.
4/16 anonim válasza:
Nem az a lényeg hanem hogy milyen politikus és azt inkább hagyjuk!Kutyát nem érdekli a származása
5/16 anonim válasza:
Rossz vér, rossz vér. Ó-rossz vér.
6/16 anonim válasza:
Persze, benne minden vér IS folyik, te tudatlan!!
7/16 anonim válasza:
Apai ágról cigány, anyai ágról zsidó.
9/16 anonim válasza:
Igen ezt kutyaban ugy nevezik budos korcs.
10/16 anonim válasza:
Nekem nagyon fontos hogy a miniszterelnök többnemzetiségű legyen. Így az orosz érdekeket is simán kiszolgálhatja de az urkán menekülteket is befogadhatja mellette a cigány Farkas Flóriánnak is öntheti a pénzt és a német nemzetiségi képviselő is bejuthat oldalán a parlamentbe, erdélyiek is rászavazhatnak és még Gruevszki is szívesen nyer milliókat ahelyett hogy börtönben ülne mert megérti a miniszterelnök hogy össze kell fogni. Csak a magyarok érdekét nem képviseli nagyon senki de nem baj, mert ők meg úgyis rászavaznak egy kis könyöradomány közmunkáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!