Igaza van Toroczkainak hogy a cigányság újabb trianont akar/fog előidézni de közölte ezt nem fogja hagyni szerintetek?
Figyelt kérdés
2022. jún. 7. 21:40
11/53 anonim válasza:
9.
Te miről beszélsz?
Az indiai informatikusok olyanok mint a brit tudósok.
12/53 anonim válasza:
9 Indiának gazdasági nagyhatalomnak kéne lennie a népeségével de még a régioban se tud vezetö lenni.Ez minden el mond szerintem meg fogalmad sincs hogy, víz sincs ott sok helyen és az emberek ihatatlan vizért gyalogolnak 3 km oda vissza.Meg wc ott luxus de biztos tudod mi van ott de én az elenségemnek se kivánám azt a gyomort.Akkor a valásrol nem is beszéltem.
13/53 anonim válasza:
12. négyszer voltam Indiában.
Ennyi hülyeséget régen láttam összehordani, mint amit ide öklendeztél!
Eszméletlenül vitaképtelen vagy!
Viszont Toroczkai nagy veszélyt hordoz magában az országra nézve!
14/53 anonim válasza:
"Az indiai informatikusok olyanok mint a brit tudósok."
A kreativitásukkal van probléma, de dolgoznak, nem segélyből élve százan egymásra támadnak unalmukban kapával-kaszával, mint a mieink.
Ott nincs gazdatársadalom, aki eltartja őket, ezért dolgoznak, és lám, képesek dolgozni is.
15/53 anonim válasza:
13: te mit láttál Indiában, mit tapasztaltál?
17/53 anonim válasza:
Kicsoda? bocsi de minden hoki, influenszer bohócot nem ismerek.
18/53 anonim válasza:
Nem Trianont, annál sokkal rosszabbat. 10 éven belül minden embert kiirtanak vagy elüldöznek Magyarországról, ha nem teszünk semmit.
19/53 anonim válasza:
#9 Az indiai informatikusok egyértelműen a legrosszabbak a világon. Betanított munkán kívül semmire nem jók, képtelenek gondolkodni. A munkájuk értéke egy nagy nulla.
20/53 anonim válasza:
Nekem India inkább egy putri benyomását kelti.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!