Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaza van Toroczkainak hogy a...

Igaza van Toroczkainak hogy a cigányság újabb trianont akar/fog előidézni de közölte ezt nem fogja hagyni szerintetek?

Figyelt kérdés

2022. jún. 7. 21:40
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
100%
19: világos, de a betanított szellemi munkát el tudják végezni, vagyis nem igaz, hogy a cigányok genetikailag nem alkalmasak erre, mert csomó ilyen egyszerűbb IT-s munkát csinálnak ott. Nem a legfejlettebb dolgokat, de mégis szellemi IT-s munkát végeznek, vagyis nem csak segélyen tudnak élni, mint nálunk.
2022. jún. 8. 08:17
 22/53 anonim ***** válasza:
0%
Cigányemberként engem mindig megmosolyogtat, amikor ezzel állnak elő. Nekünk, cigányoknak eszünk ágában sincs másik országot alapítani, mert Magyarországot tekintjük a hazánknak, szeretjük ezt az országot, és ragaszkodunk hozzá. Nem tudom, hogy Toroczkai ki ellen akar harcolni, de nekem az az érzésem, hogy megint csak egy kreált problémáról van szó, amivel a legprimitívebbeket meg lehet szólítani, és lehet hergelni az embereket. Az egészben az a legelszomorítóbb, hogy ma ezzel a primitív politikával be lehet jutni a parlamentbe.
2022. jún. 8. 10:43
 23/53 anonim ***** válasza:
25%

23: az afgán invázió idején jöttek el onnan a 11. század környékén, amikor a benyomuló afgánok nyugat felé tolták őket a saját területükről

Szóval nem maguktól jöttek, hanem a térfoglalók űzték el őket.

2022. jún. 8. 13:14
 24/53 A kérdező kommentje:
Csillapodjunk uraim tetszettek a válaszok kíváncsi voltam igaz e mert Toroczkai nagypn aggódó típus ha trianonról van szó.
2022. jún. 8. 13:18
 25/53 anonim ***** válasza:
100%
Megkell előzni egy válasz csapással
2022. jún. 8. 13:38
 26/53 anonim ***** válasza:
6%

És vajon az afgánok miért űzték el őket? Meg is értem, ki akarna olyan közösséggel együtt élni rajtunk kívül, akik képtelenek dolgozni, erőszakosak, veszélyesek, és csak kárt képesek "termelni". Ennek a népnek semmi haszna nincs a világra. Kártevők.

2022. jún. 8. 14:09
 27/53 anonim ***** válasza:
100%
Irtani
2022. jún. 8. 14:16
 28/53 anonim ***** válasza:
19%

27, ez mindig így van a történelem folyamán.

Minket magyarokat is elűztek a területünkről, van már több mint 100 éve. Meg is értem, ki akarna olyan közösséggel együtt élni rajtunk kívül, akik a fideszre szavaznak, takonyckait istenítik, és abba a téveszmébe élnek egy ateista ország keresztény azért mert 1000 éve az volt.

Ja hupsz ez nem az a tanszöveged akart lenni ? aha értem csak simán a fasiszta éned adta elő magát én meg nem neked tetsző módon vittem tovább a gondolatod?

2022. jún. 8. 15:39
 29/53 anonim ***** válasza:
52%

"A fajtársaid rasszisták, ezért téged nem bántanak, csak minket magyarokat. Ezért nem tudsz az ország legsúlyosabb problémájáról"

Egyrészt nekem nincsenek fajtársaim, nem állat vagyok, hanem ember, ugyanúgy europid vagyok, mint te. Másrészt én magyarnak is vallom magam, mint sok száz ezer cigány, tehát nincsenek cigányok és magyarok, vannak cigány származású magyarok és nem cigány származású magyarok. Harmadrészt én is úgy gondolom, hogy Magyarországnak még ha nem is a legnagyobb, de az egyik legnagyobb problémája a cigányság helyzete.

2022. jún. 8. 15:45
 30/53 anonim ***** válasza:
73%

"akik a fideszre szavaznak, takonyckait istenítik"

A két halmaznak elég kicsi a metszete.

"Egyrészt nekem nincsenek fajtársaim"

Te vagy a fajod egyetlen példánya? Nem semmi :)

2022. jún. 8. 16:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!