Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen sztoritok, emléketek...

Milyen sztoritok, emléketek van a szovjet megszállásról?

Figyelt kérdés
A médiában sokszor szóba kerül a hazánkat évtizedeken át megszállva tartó szovjet "invázió"...
2022. máj. 25. 10:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/84 anonim ***** válasza:
Fiatal srácok voltunk, hetedikesek...és mentünk a suliba reggel az osztálytársammal. A járdán ahogy gyalogoltunk az egyik bérház mögül előléptek orosz katonák és miután körbevettek minket az iskolatáskánkat kiborították a földre és tőlem legalábbis (a barátoméra már nem emlékszem) elvették a tolltartómat, a filctoll készletet, rajzlapokat és minden olyan felszerelésemet ami rajzórára kellett. El sem tudtam képzelni, hogy minek kellettek nekik... Aztán még arra emlékszem, hogy az iskolaköpenyemet megnézték, átforgatták, de aztán visszavehettem mert nem csináltak vele semmit. Tehát mintha ellenőriztek volna. Még kaptunk egy-egy pofont aztán mehettünk tovább. Majdnem elkéstünk az első óráról. Emlékszem még, hogy rajzóráról felmentést kaptam hiszen nem volt felszerelésem... Személy szerint én akkor egyszer találkoztam velük. Más emlékem nincsen róluk.
2022. jún. 23. 15:22
 82/84 anonim ***** válasza:
81# Te, amennyi oroszpofont kaptál csoda, hogy épeszű maradtál:)
2022. jún. 24. 08:03
 83/84 anonim ***** válasza:
Kabinos voltam a strandon és időnként orosz kiskatonák jöttek fürdeni. Nagy hangon beözönlöttek a kabinokba, aztán a strandra de ahogy a kollégák is mondták és én is tapasztaltam nem fizettek sehol semmit bár akkor még az árak megfizethetőek voltak minden téren nem úgy mint most illetve a rendszerváltás óta. Különösebben nem rendetlenkedtek (ezt igazán nem állíthatom) csak nem fizettek semmilyen szolgáltatásért. Általában nyitás után jöttek és zárásig maradtak. Olyan volt, hogy egyik-másik kiskatona egy-egy kislánnyal eltűnt az egyik-másik bokorban de hát azok a kislányok olyanok is voltak... Én is "meghúzgáltam" egyet-kettőt akár még műszak közben is. A nejem nem tudja de hát...régen volt már. Szóval nem volt velük probléma csak nem fizettek.
2022. júl. 14. 11:28
 84/84 anonim ***** válasza:
Lárifári:)))
2022. júl. 14. 12:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!