Milyen sztoritok, emléketek van a szovjet megszállásról?
Figyelt kérdés
A médiában sokszor szóba kerül a hazánkat évtizedeken át megszállva tartó szovjet "invázió"...2022. máj. 25. 10:49
32/84 anonim válasza:
Érdekes mi is focizás közben találkoztunk velük...
Apámmal passzolgattunk a Népkertben (Miskolc) amikor beözönlöttek a pályára vagy...harmincan. Mit érdekelte őket, hogy ennyien nem is játszhatnak kispályán? Apámat rögtön összeverték a füvön engem meg nem. Aztán kezdek focizni. De ami ott ment...Semmi szabályszerűség, csak úgy össze-vissza röhögve. Be is lehettek rúgva. Apám volt a kapufa. Az egyik mert a másik egy kődarab. Aztán egyszercsak mint a villám összetömörültek és elmentek. Biztos akkor volt a takarodó. Mi meg sántikálva mentünk haza. Apám sántikált én csak cipeltem. engem valahogy nem bántottak.
33/84 anonim válasza:
Jártak meccsre is a helyi NB II-es csapat meccseire de TERMÉSZETESEN sosem fizettek.
34/84 anonim válasza:
Én mindig csak látni véltem őket mert anyuval ha mentünk a piacra vagy a boltba és felhangzott motorberregés meg zúgás meg porfelhő keletkezett anyu mindig elbújtatott és mondta, hogy csukjam be a szemem. Én becsuktam rettegve így sose láttam semmit...
35/84 anonim válasza:
Félelmetesek voltak. Rettegésben tartottak mindent és mindenkit. Tőlem mindig elvették a zsebpénzemet aztán meg megvertek.
36/84 anonim válasza:
Engem akkor fogtak közre és vertek meg amikor készültem a templomba az esküvőmre! El is maradt...nem nősültem meg azóta se!
37/84 anonim válasza:
Jó fejek voltak mindig. A raszári amcsik viszont rendszeresen verekedtek, csapatban mentek rá a kidobókra stb. Vegzálták a vendégeket is a feketék főleg. 90es évek.
38/84 anonim válasza:
Vizibicikliztem kereszttesómmal Abádszalókon '87-ben nyáron amikor felbukkantak a vízből lerángattak a vizibiciliről és elfoglalták a helyünket. Mondanom sem kell oroszok voltak. Tényleg mikor kidobóztunk akkor is jöttek. Kővel dobtak ki aztán meg is vertek!
39/84 anonim válasza:
40 azok a tengeralattjárósok voltak, én is láttam őket a balcsiban, tekertem is mint az őrült a vizibicajt, két motorcsónakot megalázva sikerült a parta érnem, így nem tudtak megverni.
40/84 anonim válasza:
34# " Apám volt a kapufa.":)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!