Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen sztoritok, emléketek...

Milyen sztoritok, emléketek van a szovjet megszállásról?

Figyelt kérdés
A médiában sokszor szóba kerül a hazánkat évtizedeken át megszállva tartó szovjet "invázió"...
2022. máj. 25. 10:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
100%

ma 11:24

Megsúgom, hogy Nagy Feró is darálta a csirkét a színpadon.

2022. máj. 25. 16:28
 52/84 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszolóknak a fáradságot, hogy megosztják velem s a nagyérdeművel az emlékeiket!
2022. máj. 25. 16:34
 53/84 anonim ***** válasza:

Bele is bukott a rendszer, akkora jólét volt...

2022. máj. 25. 18:56
 54/84 anonim ***** válasza:
100%
Akivel szembejöttek az utcán az oroszok azokat válogatás nélkül agyba-főbe verték.
2022. máj. 26. 10:23
 55/84 anonim ***** válasza:
Apámat verték meg amikor ment a henteshez. elvették tőle a húst amit vett meg a maradék pénzét a visszajárót meg megverték. Jött haza összeverve üres zsebbel de nem tudtunk mit csinálni. Amikor kimentek bementünk a tanácsra, hogy adjanak már valami kárpótlást de elküldtek, hogy ezért nem jár semmi. Ez van.
2022. máj. 26. 13:00
 56/84 anonim ***** válasza:
55 én láttam az esetet, nem csak megverték, meg is erőszakolták. Bár úgy tűnt élvezte, talán ezért nem dicsekedett vele.
2022. máj. 26. 13:03
 57/84 anonim ***** válasza:

55:

87 augusztusában történt? Nyár végén. Ősszel már mentünk fel hetedikbe. Akkor én is láttam és igen az öreg úgy visitott mint egy disznó ahogy vitték a hentes bolt mögé ahol üres ládák voltak meg fazekak, hordók.

Apám, mik ki nem derülnek!!!

Tanúk vagyunk egy megtörtént esetnél.

Annyit láttam mondom, hogy az öreget kiskatonák vitték hátra és sivitott aztán vagy negyedóra múlva jött kifelé húzgálva magán a nadrágját meg sírt könnyezett meg ki volt az inge. El is volt szakadva. És voltak elgurult pénzérmék a földön. kétforintosok... Nem nagyon bámészkodtam utána mentem inkább el onnan. Ősszel mentünk fel hetedikbe. Nem meséltem senkinek.

2022. máj. 26. 13:08
 58/84 anonim ***** válasza:
Úristen...apámat hívtam mobilon és mondja, h 1987 augusztus 27.-én történt. Akkor őt láttátok...istenem. Nem mondtam meg neki, hogy elárultátok, hogy mik történtek vele még azon túl amiket mondott amiket fentebb leírtam. Istenem...maradjon az ő titka. Tehát akkor megerőszakolták azok az állatok...Maradjon köztünk!
2022. máj. 26. 13:11
 59/84 anonim ***** válasza:
56-os vagyok. Nem mondjuk senkinek.
2022. máj. 26. 13:12
 60/84 anonim ***** válasza:

57-es!

Ha esetleg erre jársz mesélj már légyszi bővebben, h mikre emlékszel ezzel az esettel kapcsolatban! Én annyit tudok amit fentebb írtam (55) és amiket hozzátettél azt köszönöm és ha még bővebben tudnád sorolni örök hála! Mindegy már persze csak érdekel.

2022. máj. 26. 15:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!