Milyen sztoritok, emléketek van a szovjet megszállásról?
Én is a fodrásznál kaptam...
Én kerültem volna sorra (akkor még hosszú sorok álltak a fodrásznál) de az orosz kiskatona elém furakodott én hülye meg nem hagytam magam. Megnyírtak de mikor mentem ki körbevettek az oroszok...na, amit ott kaptam. Anyu rám se ismert mikor hazaszédelegtem. rettegett az orosz kiskatonáktól mindenki. A boltba is bementek egy katonazsákkal, megpakolták, és ha szólt a pénztáros megverték. De fizetni nem fizettek.
Na végre egy normális válasz... 24-es.
Ez tényleg így ment....
Mi fociztunk a dühöngőben nyáron. 87-ben...is mert amúgy más évben is de a sztori 87-es. A dühöngő gyengébbek kedvéért a panelházak közti kézilabdapálya körbekerítve dróttal. Persze a drót hol itt hol ott volt lyukas...
Szval...
Fociztunk és persze, hogy jöttek az oroszok. Beálltak. Rúgták a bokánkat, szabálytalankodtak. A 11-est fél méterről rúgták. Vagy a kapust előtte kivették a kapuból. győztek mindig ha jöttek. És addig tartott a meccs amíg ők akarták. Meccsek után jött a buli. Mindig hoztak holmi repedtsarkú kétforintos csajokat a lakótelepről. Na, ezekből még jutott a legbambább, legpuhányabb srácnak is! Emlékszem én két donald rágóért mentem hátra a bokorba az egyikkel. Aztán nem győztem járni a nemigondozóba:-))))))
Szval óriási cirkuszok voltak.
Az egyik orosz 253 nővel feküdt le 17574 alkalommal DE érdekes azt nem tudta soha elfelejteni aki egyszer sem feküdt le vele, azt szerette.
:D
27:
Azt hiszed ha odaadod nem vertek volna meg? akkor is megvertek volna csak másért.
27:
Három forinttal mit kezdtél te nagyon hülye? Azon mit védtél? Három forint semmi.
Azért három forint a hetvenes években többet ért mint ma...
Bár én is inkább odaadtam volna minthogy megverjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!