Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen sztoritok, emléketek...

Milyen sztoritok, emléketek van a szovjet megszállásról?

Figyelt kérdés
A médiában sokszor szóba kerül a hazánkat évtizedeken át megszállva tartó szovjet "invázió"...
2022. máj. 25. 10:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 anonim ***** válasza:
0%

Én is a fodrásznál kaptam...

Én kerültem volna sorra (akkor még hosszú sorok álltak a fodrásznál) de az orosz kiskatona elém furakodott én hülye meg nem hagytam magam. Megnyírtak de mikor mentem ki körbevettek az oroszok...na, amit ott kaptam. Anyu rám se ismert mikor hazaszédelegtem. rettegett az orosz kiskatonáktól mindenki. A boltba is bementek egy katonazsákkal, megpakolták, és ha szólt a pénztáros megverték. De fizetni nem fizettek.

2022. máj. 25. 11:28
 22/84 anonim ***** válasza:
100%
70-es, 80-as években üzemanyaggal, arannyal, műszaki cikkekkel üzleteltem velük. Angyalföldi Ikarus gyárba sokat jártam ki. Mellette volt a laktanya. Kantin a tiszteknek volt, de bejárhattam én is. Sokat üzleteltem ott is. Ahol a házgyári elemeket pakolták le, láda kőbányaiért, simán adtak 100 liter benzint. Mikor vonultak ki, a józsefvárosi pályaudvaron sok éjszaka segítettem nekik bepakolni. A tisztek sírtak hogy el kell menni.
2022. máj. 25. 11:29
 23/84 anonim ***** válasza:
100%

Na végre egy normális válasz... 24-es.

Ez tényleg így ment....

2022. máj. 25. 11:31
 24/84 anonim ***** válasza:
20%

Mi fociztunk a dühöngőben nyáron. 87-ben...is mert amúgy más évben is de a sztori 87-es. A dühöngő gyengébbek kedvéért a panelházak közti kézilabdapálya körbekerítve dróttal. Persze a drót hol itt hol ott volt lyukas...

Szval...

Fociztunk és persze, hogy jöttek az oroszok. Beálltak. Rúgták a bokánkat, szabálytalankodtak. A 11-est fél méterről rúgták. Vagy a kapust előtte kivették a kapuból. győztek mindig ha jöttek. És addig tartott a meccs amíg ők akarták. Meccsek után jött a buli. Mindig hoztak holmi repedtsarkú kétforintos csajokat a lakótelepről. Na, ezekből még jutott a legbambább, legpuhányabb srácnak is! Emlékszem én két donald rágóért mentem hátra a bokorba az egyikkel. Aztán nem győztem járni a nemigondozóba:-))))))

Szval óriási cirkuszok voltak.

Az egyik orosz 253 nővel feküdt le 17574 alkalommal DE érdekes azt nem tudta soha elfelejteni aki egyszer sem feküdt le vele, azt szerette.

:D

2022. máj. 25. 11:34
 25/84 anonim ***** válasza:
0%
en 73ban kaptam toluk egy pofont mert nem adtam oda a harom forintomat.
2022. máj. 25. 11:37
 26/84 anonim ***** válasza:
0%

27:

Azt hiszed ha odaadod nem vertek volna meg? akkor is megvertek volna csak másért.

2022. máj. 25. 11:37
 27/84 anonim ***** válasza:
62%
27 persze, meg se erőszakoltak? Kamus. Engem mindig megerőszakoltak utána, néha előtte is.
2022. máj. 25. 11:40
 28/84 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy orosz kislány valamelyik családos orosznak a lánya. Nem tudtam a nevét de nagyon szép lány volt. A haja szorosan összefogva és a háta közepéig ért varkocsba fonva. De szép lány volt! Az a tipikus szláv arc illetve fej. Kerek feje volt, kék szeme, vékony magas és összességében semmi különös de azóta is emlékszem rá.
2022. máj. 25. 11:42
 29/84 anonim ***** válasza:
76%

27:

Három forinttal mit kezdtél te nagyon hülye? Azon mit védtél? Három forint semmi.

2022. máj. 25. 11:43
 30/84 anonim ***** válasza:
78%

Azért három forint a hetvenes években többet ért mint ma...

Bár én is inkább odaadtam volna minthogy megverjenek.

2022. máj. 25. 11:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!