Akik Angliába "menekültek" Orbán elől, azoknak kolbászból van a kerítés?
Minden választás alkalmával nagyon sokan indulnak (legalábbis szavak szintjén) külföldre, és ilyenkor sokszor Anglia merül fel mint célpont. Sikersztorikat azonban nem hallok, akik kimentek sok esetben 10 év után is egy albérletben élnek London valamelyik magyarok által belakott részén. Én egyedül, hazai bérből is képes voltam venni itthon egy budapesti kétszobás lakást, pedig nem vagyok IT-s sem orvos - nem menőzés, több barátom is képes volt erre, sokan CSOK-ból házat építettek.
Persze az sem mindegy nyilván, hogy szakmával mész ki vagy a pakisztáni gyerek mellett mosogatsz konyhán. De mégsem hallok semmi olyat, hogy ez vagy az hogy megcsinálta külföldön, és most irigykedni kellene rá.
Mi a valóság?
#50: Nem érted miről van szó és személyeskedsz. Nem házasságról és gyerekről volt szó, hanem külföldre menetelről. Ha úgy állok hozzá, hogy lehet, hogy majd egyszer megyek (feltéve, hogy jön velem valaki és más kifogások), akkor abból valószínűleg nem lesz semmi. Aki menni akar, az megy, nem halogat.
Az említett törvény egyébként a szoftverfejlesztésről szól, ahol ha azt momdom, hogy egy részt majd kijavítok (jobbítok), akkor mindíg lesznek fontosabb dolgok, amitől nem kerül sor a műveletre. De ez adaptálható a mindennapokra is.
Nem akarok feltétlen menni, tehát a te megközelítésed is rossz.
Ha lenne valakim, aki szintén menne, mennék.
Most eldolgozgatok itt, ha lesz a fentebb említett alkalom, ha nem, akkor nem.
Totál nem lehet kijelenteni, hogy márpedig sosem fogok. Mert most nem megyek, de simán jöhet egy olyan fordulat az életemben amikor fogok.
Meg konkrétan le is írtam, hogy nem megyek. Tehát eleve nem halogatom, hanem nem megyek.
Ha lesz kapcsolatom, ami pedig simán lehet, és ő is úgy gondolja, hogy kint jobbak a lehetőségek, menni fogunk.
Nem is azt írtam, hogy most nem megyek, de maaajd egyszer...
Ez nem halogatás, hanem kijelentettem, hogy ilyen helyzetben nem mernék. És ez igaz is. De ez a helyzet változhat.
Most jöhetsz azzal, hogy támadok, pedig nem, csak gondoltam felvilágosítalak, mert tök badarságokat beszélsz.
#54: "Most jöhetsz azzal, hogy támadok,"
Eszemben sincs. Részemről lezártam az eszmecserét.
Én mondjuk csak csendes szemlélő vagyok a beszélgetésben, de azért mocskosan játszol.
Azt mondod rúg beléd egyet, cserébe beviszel egy sokkal durvább sértést.
Nem lehet, hogy csak az utolsó szó kell bármi áron?
wanderowa-ra értettem, hogy mocskosan játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!