Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik Angliába "menekültek"...

Akik Angliába "menekültek" Orbán elől, azoknak kolbászból van a kerítés?

Figyelt kérdés

Minden választás alkalmával nagyon sokan indulnak (legalábbis szavak szintjén) külföldre, és ilyenkor sokszor Anglia merül fel mint célpont. Sikersztorikat azonban nem hallok, akik kimentek sok esetben 10 év után is egy albérletben élnek London valamelyik magyarok által belakott részén. Én egyedül, hazai bérből is képes voltam venni itthon egy budapesti kétszobás lakást, pedig nem vagyok IT-s sem orvos - nem menőzés, több barátom is képes volt erre, sokan CSOK-ból házat építettek.

Persze az sem mindegy nyilván, hogy szakmával mész ki vagy a pakisztáni gyerek mellett mosogatsz konyhán. De mégsem hallok semmi olyat, hogy ez vagy az hogy megcsinálta külföldön, és most irigykedni kellene rá.

Mi a valóság?

2022. ápr. 17. 20:06
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
84%

Akkor te elég béna vállalkozó lehettél, burkoló, klímaszerelő, villanyszerelő ismerőseim milliókat keresnek havonta és két-három hónappal későbbre tudnak csak időpontot adni. És ez vidéken van, kelet MO megyeszékhelyen.

2022. ápr. 17. 20:35
 12/60 anonim ***** válasza:
73%
Az, hogy ki kormányoz, 1-2 esetet leszámítva nem okoz szignifikáns változást. Ha te azért választanád az itthoni nyomort/esetleg azért hagynád el az itthoni jóllétedet, mert a választás kimenetele ez vagy az lett, akkor szimplán egy kretén bohóc vagy 🤡🤡🤡.
2022. ápr. 17. 20:48
 13/60 A kérdező kommentje:
Mondjuk ezt a nettó 120-at, amit egy hónapra ír én is max 10 évvel ezelőtt látnám reálisnak, most újítottam fel egy 3,5 m2-es fürdőt, 350 csak a munkadíj és egy hét alatt megvolt vele.
2022. ápr. 17. 20:48
 14/60 anonim ***** válasza:
100%
Ki akar Londonba? Ott van Ausztria,Németország is.
2022. ápr. 17. 20:50
 15/60 anonim ***** válasza:
80%

"Londonban akkor sem élnék ha ingyen lenne az albérlet. Igen szar egy hely lett. Egy ex londoni lakos."

Milyen bajok voltak konkrétan? Csak hogy hadd okuljunk mi is, akik nem éltünk ott.

2022. ápr. 17. 21:00
 16/60 tobas ***** válasza:
68%
Kérdező, te meg is kérdezted őket, hogy sikeresek-e vagy csak a lakásban méred a sikert?
 17/60 anonim ***** válasza:
35%
14: angolul inkább tudnak az emberek, mint németül
 18/60 anonim ***** válasza:
100%

" De mégsem hallok semmi olyat, hogy ez vagy az hogy megcsinálta külföldön, és most irigykedni kellene rá."

Azt kell nézni,hányan jönnek haza inkább. Aki kint marad, nyilván nem azért teszi, mert itthon jobban is élhetne, de inkább a rosszabbat választja.

2022. ápr. 17. 21:02
 19/60 anonim ***** válasza:
Nincs kolbászból, legfeljebb szafaládéból.
2022. ápr. 17. 22:08
 20/60 A kérdező kommentje:
#18 vagy éppen azért nem jön haza, mert csak egy fokkal keres jobban, de cserébe munkásszállón lakik, ahogy azt valaki írta itt. Másfelől nehéz lenne neki beismerni, hogy teljesen hiába pazarolt el az életéből X évet, így inkább marad és győzködi magát, hogy jól döntött.
2022. ápr. 17. 22:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!