Miért nem ajánlják fel a bukott devizahitelesek ingatlanjait a menekültek elhelyezésére?
Eszembe juttattàl egy jò ötletet!
Mèg tudom fizetni a devizahitelemet,de most taktikàt vàltok!
Nem fizetem tovàbb!
Ha kijön a vègrehajtò elhajtom a bùsba.Ha kihìvja a rendőröket fogom a pàromat meg a 2gyereket lelököm őket az utca közepère,mellèjūk fekszem ès ott orďìtok hogy csànyi te g....!
Meg ne vigyèk el a házam!
Jààj?mi lesz most velūnk!
Mivel hozzàm nem fog jönni egyetlen jogvèdő se,sem pedig a cnnbbcfoxnews meg a többi,ezèrt a haverok majd felveszik ès osszàk majd ezerrel.:)
Nem egy palota csak egy 8millàs vegyes tèglavàlyoghàz.
De hogy kő kövön nem marad utànam ha bedőlök a hitellel az is biztos.
Na vajon ez a hsz is eltűnik-e annak ellenère hogy ebbe sincs csùnyaszò.
És miért nem a bukott devizahiteleseknek adnád vissza.
Miért olyanoknak akik nem szolgáltak rá. Akiknek az lenne a dolga hogy a háború után hazamenjenek és újjá építsék az otthonukat , nem utolsó sorban jelenleg is a hazájukért harcoljanak.
Te normális vagy? Azok az ingatlanok a magyar nép ellopott pénzéből épültek. Most meg vásárolja fel a kormány a magyar nép pénzéből, hogy odaadja idegeneknek? Ha valakinek járna az az ingatlan, akkor azok a becsődölt, átvert hitelesek.
Ha pedig integrálódni akarsz menj el Párizs valamelyik arab városrészébe, esetleg Harlembe, ha ezt akarod
T.Kérdezô!
Troll vagy! Nem kicsi! Nagy!
Persze hogy troll.ilyen kèrdèst e!
De azèrt làtom tetszett az ötletem mindenkinek.:)
Valahogy mindegyik bemigràlò Aszadot szidja nem a dzsibòkat.
Èrdekes..
Nem szeretném, ha egy arab család dáridózna a szomszédban az éj közepén, és nem szeretnék hajnalban a müezzin hangjára kelni.
Én 180 m2 házat építettem át, de szerencsére még nem dőltem be.
A barátom 60 m2 panel lakása végrehajtás alatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!