Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik Angliába "menekültek"...

Akik Angliába "menekültek" Orbán elől, azoknak kolbászból van a kerítés?

Figyelt kérdés

Minden választás alkalmával nagyon sokan indulnak (legalábbis szavak szintjén) külföldre, és ilyenkor sokszor Anglia merül fel mint célpont. Sikersztorikat azonban nem hallok, akik kimentek sok esetben 10 év után is egy albérletben élnek London valamelyik magyarok által belakott részén. Én egyedül, hazai bérből is képes voltam venni itthon egy budapesti kétszobás lakást, pedig nem vagyok IT-s sem orvos - nem menőzés, több barátom is képes volt erre, sokan CSOK-ból házat építettek.

Persze az sem mindegy nyilván, hogy szakmával mész ki vagy a pakisztáni gyerek mellett mosogatsz konyhán. De mégsem hallok semmi olyat, hogy ez vagy az hogy megcsinálta külföldön, és most irigykedni kellene rá.

Mi a valóság?

2022. ápr. 17. 20:06
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
74%
40: így van, egy dolog a pénz, a másik a rothadó közállapotok, a kormányzati gyűlöletpropaganda, az emberek megosztása, a feneketlen korrupció, urambátyám rendszer, stb.
2022. ápr. 19. 08:05
 42/60 anonim ***** válasza:
100%

Én kimennék ha mernék. Egyedül nem merek. Talán majd ha egy barátnőm szintén így dönt és kijönne velem vagy ha esetleg megismerek egy férfit és párban kimegyünk. Addig maradok itthon és másodállásban is dolgozok. Óvodapedagógus vagyok.

Én a magánytól, elveszettségtől félek.

2022. ápr. 19. 22:07
 43/60 A kérdező kommentje:
#42 férfit tusz találni bárhol, a nő mindenhol érték.
2022. ápr. 19. 22:18
 44/60 anonim ***** válasza:
100%
43-as ezt csak azt mondja, aki nem volt egy társkereső nő helyében. De nem is ez volt a kérdés. Csak mellékesen megjegyeztem, hogy társsal, vagy barátnővel mennék maximum. :)
2022. ápr. 19. 22:46
 45/60 A kérdező kommentje:

#44 egy társkeresőn a legrondább nő is 99+ jobbrahúzást kap. Tudtok válogatni szerintem :).

Én arról beszélek, hogy ha csak a férfi a cél meg a letelepedés, az nem probléma. Más kérdés, hogy megfelelő is-e az a férfi egy kapcsolatra, de ezt ti nők úgysem vagytok képesek soha rendesen megválasztani.

2022. ápr. 19. 22:50
 46/60 anonim ***** válasza:
95%

45, egy jobbrahúzásból még nem feltétlen lesz egyetértés, vagy biztos alapokon álló kapcsolat. Bírom mikor ezzel jönnek. De nem, nőként sem könnyebb egy kicsit sem. Ezzel általában azok a pasik jönnek, akik az elérhetetlen csinibabák után ugrálnak és csak azt veszik észre, hogy őket körbeugrálják a pasik.

Majd lesz ahogy lesz, addig meg itthon eldolgozgatok.

2022. ápr. 20. 14:05
 47/60 anonim ***** válasza:

#46:

"Majd lesz ahogy lesz, addig meg itthon eldolgozgatok."

Érthetőek a félelmeid, de így te már nem fogsz menni sehova.

2022. ápr. 21. 11:13
 48/60 anonim ***** válasza:
91%
Wanderowa, azt elég ha én tudom. Ne akarj megmondó ember lenni. 😌 Bírom, mikor egyesek mindentudónak és jövőlátónak képzelik magukat.
2022. ápr. 21. 12:05
 49/60 anonim ***** válasza:
0%
Saját tapasztalatból mondom, és Lablance törvénye szerint is: "a majd egyenlő a sohával". Berne is megírta a Sorskönyv című művében, hogy a "Bárcsak..." és a "Az egyszer majd..." kezdetű mondatok nem jó ómenek. Minősítgethetsz, de akkor is így van. És támadó reakciódból ítélve ezt valahol te is tudod.
2022. ápr. 21. 12:16
 50/60 anonim ***** válasza:
91%

Aha. Te is biztos okos lehetsz.

Tehát aki azt mondja, hogy “majd lesz gyerekem”, “majd megházasodok”, “majd elmegyek egy fesztiválta”, az sem fog.

2022. ápr. 21. 20:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!