Akik Angliába "menekültek" Orbán elől, azoknak kolbászból van a kerítés?
Minden választás alkalmával nagyon sokan indulnak (legalábbis szavak szintjén) külföldre, és ilyenkor sokszor Anglia merül fel mint célpont. Sikersztorikat azonban nem hallok, akik kimentek sok esetben 10 év után is egy albérletben élnek London valamelyik magyarok által belakott részén. Én egyedül, hazai bérből is képes voltam venni itthon egy budapesti kétszobás lakást, pedig nem vagyok IT-s sem orvos - nem menőzés, több barátom is képes volt erre, sokan CSOK-ból házat építettek.
Persze az sem mindegy nyilván, hogy szakmával mész ki vagy a pakisztáni gyerek mellett mosogatsz konyhán. De mégsem hallok semmi olyat, hogy ez vagy az hogy megcsinálta külföldön, és most irigykedni kellene rá.
Mi a valóság?
Én nagyon irigy vagyok ismerősömre, kint mosogat és munkásszállón lakik. A kollégái nagy része lengyelek,muszlimok, románok.
A szállón folyamatosan bömböl a zene, non-stop isznak, drogoznak a munkatársai és nincs egy nyugodt pillanata, de elköltözni nem akar külön mert az drága lenne és akkor alig maradna több mint itthon :DDDDDDDD
Egy volt főiskolai évfolyamtársam kiment, összejött egy brit fiúval, és kb. olyan életszínvonalon él, mint korábban itthon.
Neki a kultúra miatt tetszik.
A többi ismerősöm életkörülményeit nem ismerem, annyira nem Anglia a célpont az én szakmámban,gondolom az angol nyelv miatt mennek oda sokan.
Nyugi ő se tudja, az quid, de a vállalkozó úr annyira képben van Angliával kapcsolatosan, hogy még angolul se beszél és próbálkozott szlenggel nyomni valamit, hátha autentikusabb lesz de öngól lett a vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!