Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik Angliába "menekültek"...

Akik Angliába "menekültek" Orbán elől, azoknak kolbászból van a kerítés?

Figyelt kérdés

Minden választás alkalmával nagyon sokan indulnak (legalábbis szavak szintjén) külföldre, és ilyenkor sokszor Anglia merül fel mint célpont. Sikersztorikat azonban nem hallok, akik kimentek sok esetben 10 év után is egy albérletben élnek London valamelyik magyarok által belakott részén. Én egyedül, hazai bérből is képes voltam venni itthon egy budapesti kétszobás lakást, pedig nem vagyok IT-s sem orvos - nem menőzés, több barátom is képes volt erre, sokan CSOK-ból házat építettek.

Persze az sem mindegy nyilván, hogy szakmával mész ki vagy a pakisztáni gyerek mellett mosogatsz konyhán. De mégsem hallok semmi olyat, hogy ez vagy az hogy megcsinálta külföldön, és most irigykedni kellene rá.

Mi a valóság?

2022. ápr. 17. 20:06
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
62%
Anglia eléggé ótvar hely.
2022. ápr. 17. 20:13
 2/60 anonim ***** válasza:
73%
Londonban akkor sem élnék ha ingyen lenne az albérlet. Igen szar egy hely lett. Egy ex londoni lakos.
2022. ápr. 17. 20:15
 3/60 anonim ***** válasza:
74%

Én nagyon irigy vagyok ismerősömre, kint mosogat és munkásszállón lakik. A kollégái nagy része lengyelek,muszlimok, románok.

A szállón folyamatosan bömböl a zene, non-stop isznak, drogoznak a munkatársai és nincs egy nyugodt pillanata, de elköltözni nem akar külön mert az drága lenne és akkor alig maradna több mint itthon :DDDDDDDD

2022. ápr. 17. 20:15
 4/60 anonim ***** válasza:
97%

Egy volt főiskolai évfolyamtársam kiment, összejött egy brit fiúval, és kb. olyan életszínvonalon él, mint korábban itthon.

Neki a kultúra miatt tetszik.

A többi ismerősöm életkörülményeit nem ismerem, annyira nem Anglia a célpont az én szakmámban,gondolom az angol nyelv miatt mennek oda sokan.

2022. ápr. 17. 20:19
 5/60 anonim ***** válasza:
89%
Nekem keresztanyam el Angliában, meg nem hallottam panaszkodni. Nyilvan kell dolgozni, nem csak a segelyert acsorogni. Ugy gondolom, aki itthon kepes volt tulelni valahogy, annak kint sem lesz gondja. :)
2022. ápr. 17. 20:23
 6/60 A kérdező kommentje:
Nem is arra akarom kifuttatni, hogy rossz lenne kinn, de ahogy nézem nem is jobb semmivel - már csak azért sem, mert akárhogy is, odakinn külföldön leszel, nem a hazádban. És haza alatt most nem mihazánkos bohóckodást értem, hanem a szocio-kulturális környezetet, amiben felnőttünk.
2022. ápr. 17. 20:25
 7/60 anonim ***** válasza:
28%
Nincs kolbászból de vállalkozóként napi 4-5 óra munkával heti 4 nap melóval megvan a heti nettó 1100 queed. Otthon napi 12 órában heti minimum 6 nap de volt hogy folyamatos munka volt hónapokig max havi 120 ezret kerestem.
2022. ápr. 17. 20:26
 8/60 A kérdező kommentje:
Bocs, mi az a queed?
2022. ápr. 17. 20:28
 9/60 anonim ***** válasza:
85%

Nyugi ő se tudja, az quid, de a vállalkozó úr annyira képben van Angliával kapcsolatosan, hogy még angolul se beszél és próbálkozott szlenggel nyomni valamit, hátha autentikusabb lesz de öngól lett a vége

2022. ápr. 17. 20:31
 10/60 anonim ***** válasza:
94%
Addig jó ott, amíg nem akarsz saját ingatlant. Arra maximum akkor van esélyed, ha beházasodsz valahova. Nem szívesen élném le az életem albérletben.
2022. ápr. 17. 20:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!