Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az újabb történelmi Fidesz...

Az újabb történelmi Fidesz győzelem a budapesti értelmiség átlagembert lenéző / nem ismerő attitíűdjének köszönhető?

Figyelt kérdés

Shiffer érdekes dolgokat mond mindjárt a videó elején:

https://www.youtube.com/watch?v=43XEjBIKkR8

Jobboldali értékrendű (nem Fideszes és Mihazánkos) emberként én is abban látom az ellenzék bukását, hogy sokadjára nézik le a fővárosi szalonból az átlagembert, akinek az életéről, valós problémáiról eközben halvány fogalmuk nincsen. Még csak nem is Márki-Zay részéről, mert tudom, hogy a tőle idézett részletek vagy csúsztatások, vagy kontextusból kiragadott részletek voltak.

De a budapest liberális elitre mindig is jellemző volt a nagyon megmondás és megszakértése a világnak, benne az átlagembernek, akiben viszont soha nem láttak semmi mást, csak szavazót. Még Orbán is felismerte, hogy hurkatöltéssel, disznóvágással lehet igazán szavazatot behozni, míg az ellenzék a hülyevidékizésig jutott (legfőképpen a szavazóik).

Fel fogják ismerni vajon, hogy alá kell szállniuk az elefántcsonttoronyból, mert így 2126-ig is ellenzékben maradnak?

2022. ápr. 6. 00:04
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%
40 Ja ha rajtam mulna 25 év alatt nem is engednék szavazni senkit. Illetve adóigazolàshoz kötném, plusz súlyozhatnánk is iskolai végzettséghez kötve. Én támogatnám.
2022. ápr. 8. 14:49
 42/50 anonim ***** válasza:
50%
39 szerintem a "fröcsögés" szó használatához való jogotokat eladtátok amikor egy olyan pártra szavaztatok aminek sem programja nincs sem vitázni nem állnak ki, helyette a miniferi plakátokat kellett néznem vagy a megafonféle kiragadott félmondatokkal vitatkoztak. Amikor bejött ez a kampány egyébként én nagyot néztem hogy ezt biztosan jól kalkulálták-e, és nem fog-e minden 80+ iq-s embert eltaszítani magától a fidesz. Mivel rá kellett jönnöm hogy tényleg ez sok magyar értelmi szintje és ez ekkora győzelmet okoz, ezért örökre elveszett a hitem az országban.
2022. ápr. 8. 15:01
 43/50 anonim ***** válasza:
62%
42 nana én nem szavaztam a fideszre, de amit itt páran ellenkézkiként lenyomtok az tényleg csak hiszti és fröcsögés...
2022. ápr. 8. 15:09
 44/50 anonim ***** válasza:
63%
39 ez hozzászólás nagyon ült mutatja is a 0%os lepontozás...mindenki magára vette...kis önvizsgálat nem árt "kedves barátaim" :D
2022. ápr. 8. 23:26
 45/50 anonim ***** válasza:
59%
Én értelmiséginek tartom magam, tanult vagyok és dolgozom, nyelvet is beszélek, bár vidéken élek, de próbálok úgy viselkedni és élni, ahogy én is szeretném, hogy mások is tegyék. Sajnos egyet kell értenem sok hozzászólóval, mert én is azt látom, hogy az átlag magyar nagyon nagy része buta, unintelligens, nemtörődöm, igénytelen és tahó. Valószínűleg nekik készültek a miniferi és hasonló szintű agyhalott videók és plakátok, amit nyomtak mindenhol az arcunkba. Én úgy éreztem, hogy idióta debilek vezetik ezt az országot, akiknek ennyire alacsony a szintjük, és így szólítják meg az ország lakóit, mert azoknak is ez a szintje. Szégyen és végtelenül szánalmas. Én emiatt a szellemi nihil miatt nem szeretek ebben az országban élni, nem mentem el szavazni sem. Kiábrándító az egész, itt sose lesz jobb.
2022. ápr. 8. 23:39
 46/50 A kérdező kommentje:
45 nem attól leszel értelmiségi, hogy kijártál két iskolát és megtanultál egy nyelvet. AKi ezt hiszi az épp az ellenkezője az értelmiséginek: kiművelt proli.
2022. ápr. 9. 16:02
 47/50 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező bazmeg, te még a Schiffer nevet sem tudod helyesen leírni, de bőszen osztanád az észt, hogy ki az értelmiségi és ki nem? Maradj a hurkatöltésnél, az a te világod...
2022. ápr. 9. 16:36
 48/50 anonim ***** válasza:
4%
#47 Ugyan már...
2022. ápr. 9. 16:48
 49/50 anonim ***** válasza:
100%
#47 Láthatóan még azt se tudja, hogy Schiffer baloldali-zöld-globalizációkritikus narratívákat képvisel, amik abszolút ellentétesek a fideSS elvtelen pragmatizmusával :D
2022. ápr. 10. 18:18
 50/50 anonim ***** válasza:
50%
47, akkor meséld már el, ki számít értelmiseginek szerinted, ha nem az, aki tanult és szellemi munkát végez, akinek már a szülei is diplomások voltak és szintén szellemi munkások voltak. Ki akkor az értelmiségi réteg? A dúsgazdag vállalkozó családba született csemeték? Vagy a politikus réteg? Vagy akkor ki? Tenyleg kiváncsi vagyok. Azt meg hogy leproliztál, nem is méltatom válaszra.
2022. ápr. 22. 13:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!