Az újabb történelmi Fidesz győzelem a budapesti értelmiség átlagembert lenéző / nem ismerő attitíűdjének köszönhető?
Shiffer érdekes dolgokat mond mindjárt a videó elején:
https://www.youtube.com/watch?v=43XEjBIKkR8
Jobboldali értékrendű (nem Fideszes és Mihazánkos) emberként én is abban látom az ellenzék bukását, hogy sokadjára nézik le a fővárosi szalonból az átlagembert, akinek az életéről, valós problémáiról eközben halvány fogalmuk nincsen. Még csak nem is Márki-Zay részéről, mert tudom, hogy a tőle idézett részletek vagy csúsztatások, vagy kontextusból kiragadott részletek voltak.
De a budapest liberális elitre mindig is jellemző volt a nagyon megmondás és megszakértése a világnak, benne az átlagembernek, akiben viszont soha nem láttak semmi mást, csak szavazót. Még Orbán is felismerte, hogy hurkatöltéssel, disznóvágással lehet igazán szavazatot behozni, míg az ellenzék a hülyevidékizésig jutott (legfőképpen a szavazóik).
Fel fogják ismerni vajon, hogy alá kell szállniuk az elefántcsonttoronyból, mert így 2126-ig is ellenzékben maradnak?
33, 34
Nyilván senki se gondolja hogy a nem vidékiek genetikailag felsőbbrendűek lennének, csak hogy az értelmesebbek inkább elköltöznek a hülyébb környezetekből. Egyébként a sok lepontozó tudna válaszolni a 28-as kérdésemre?
" 16: lóf*szt vagy te bármilyen vidéki. A nyelvezetből is kiderül, hogy belpesti, kávézóasztal mellől okoskodó, mindnekit lenéző senki vagy."
Legfeljebb a Te szellemi sötétséged derül ki belőle, mert én nem használtam semmilyen szakzsargont, de még szlenget sem, ami a szóban forgó réteget jellemezné. Minek is tenném? Úgyse értenéd :DD
" Olyan baromságot is külön agyiszint kell állítani, hogy az öregek nem értenek a "számítástechnikához". Gondolom ezért van, hogy ha felmész a DK oldalára, a 60-70 éves papik és mamik osztják a lehető legalpáribb pronyó módon a kormányt. Az én anyám is 70 éves, felinstallálni nem tud egy programot, de a kommentelés zsigerből meg."
A boomerbook-on való shitposztolást és cringe hozzászólások írását nem nevezném hozzáértésnek, mert azt egy idomított pávián is megtudná csinálni. De a boomerek és nyugdíjasok nagy része még ennyit sem tud, sokan még a vezetékes telefont és a tévét sem tudják érdemben kezelni. A számtech hozzáértés user szinten kb ott kezdődne, hogy ismerik a macintosh, linux, unix, windows rendszereket, az ezekre írt szoftverekkel egyetemben, és telepíteni és user szinten használni is tudják őket.
Már unom nagyon, de nem győzöm mondani én sem: azért közülük sem mindenki ilyen, de faluban, kisvárosban ez az átlag.
" Sőt azt is megkockáztatom hogy ezek alapján Orbán nézi hülyének a vidékieket, és nagyon helyesen. Sajnos az ellenzék túl sokat nézett ki az emberekből. Értelmes emberként én nem látok más utat mint feladni ezt az országot. "
Pontosan. A vidékiek 80-90%-át személyeskedve gyalázni egy dolog. Teljesen külön story a tudatlanságuk kihasználásából politikai tőkét kovácsolni. A fideSS az utóbbit csinálja, és ez sokkal megalázóbb rájuk nézve, mint bármilyen körúton belüli fikázó, még akkor is, ha ez nem tudatosul bennük.
" Egyetértek, utolsó. Le kell lépni valami normális országba, az itt maradó fideszes lelkületű rétegek meg csak vizslassák egymást, hogy ki a zsidó, ki az idegenszívű, ki a homokos, ki a Soros-ügynök, ki nem elég magyar meg a többi hasonló agymenés, amivel az időt töltötték az elmúlt 12 évben. Meg töltsék tovább a pénzt Orbán meg a haverjai zsebébe, abból a hatalmas 800 eurós átlagkeresetből, amitől annyira el vannak ájulva, nyilván bőven telik rá. "
Csak ehhez nekünk, értelmes európai uniós állampolgároknak ne kelljen már asszsisztálni, mert nagy részben az uniós citizenek finanszírozzák a magyarország névre hallgató szarhalmot. Lépjenek ki az EU-ból, tartsák el az Orbán családot ők maguk, haverkodjanak a keleti diktátorokkal, de mindezt nyugati támogatás nélkül!
" Persze egy diplomás éhenkórásznak mint te ezt hiába is magyarázom, aki mindenből ötös volt, de az élet iskolájában megbukott."
Az élet iskolája :DDDD Annak pontosan mi a definíciója?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!