Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az újabb történelmi Fidesz...

Az újabb történelmi Fidesz győzelem a budapesti értelmiség átlagembert lenéző / nem ismerő attitíűdjének köszönhető?

Figyelt kérdés

Shiffer érdekes dolgokat mond mindjárt a videó elején:

https://www.youtube.com/watch?v=43XEjBIKkR8

Jobboldali értékrendű (nem Fideszes és Mihazánkos) emberként én is abban látom az ellenzék bukását, hogy sokadjára nézik le a fővárosi szalonból az átlagembert, akinek az életéről, valós problémáiról eközben halvány fogalmuk nincsen. Még csak nem is Márki-Zay részéről, mert tudom, hogy a tőle idézett részletek vagy csúsztatások, vagy kontextusból kiragadott részletek voltak.

De a budapest liberális elitre mindig is jellemző volt a nagyon megmondás és megszakértése a világnak, benne az átlagembernek, akiben viszont soha nem láttak semmi mást, csak szavazót. Még Orbán is felismerte, hogy hurkatöltéssel, disznóvágással lehet igazán szavazatot behozni, míg az ellenzék a hülyevidékizésig jutott (legfőképpen a szavazóik).

Fel fogják ismerni vajon, hogy alá kell szállniuk az elefántcsonttoronyból, mert így 2126-ig is ellenzékben maradnak?

2022. ápr. 6. 00:04
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
31%
Sőt azt is megkockáztatom hogy ezek alapján Orbán nézi hülyének a vidékieket, és nagyon helyesen. Sajnos az ellenzék túl sokat nézett ki az emberekből. Értelmes emberként én nem látok más utat mint feladni ezt az országot.
2022. ápr. 7. 18:16
 32/50 anonim ***** válasza:
80%
Egyetértek, utolsó. Le kell lépni valami normális országba, az itt maradó fideszes lelkületű rétegek meg csak vizslassák egymást, hogy ki a zsidó, ki az idegenszívű, ki a homokos, ki a Soros-ügynök, ki nem elég magyar meg a többi hasonló agymenés, amivel az időt töltötték az elmúlt 12 évben. Meg töltsék tovább a pénzt Orbán meg a haverjai zsebébe, abból a hatalmas 800 eurós átlagkeresetből, amitől annyira el vannak ájulva, nyilván bőven telik rá.
2022. ápr. 7. 23:14
 33/50 anonim ***** válasza:
79%
Mondjuk én nem nagyon értem ezt a Fővárosi okoskodást, tősgyekeres pesti budai nincs is max 3-4%ban lehetne mérni, bármelyik családfáját megrázzuk kipotyog belőle a fél alföld/erdély/balkán stb.aztán màsod harmadgenerációsként valami világpolgárnak hiszik magukat ebben a koszfészek városban aminek a 70/80%a alámegy bármelyik megyeszékhelynek?...valójában ugyanazt a proli szintet hozzák amit odahaza csak megnőtt hozzá az arc...
2022. ápr. 7. 23:35
 34/50 anonim ***** válasza:
100%
Ja utolsó, nekem az a kedvencem, amikor azok az ismerőseim osztják ráadásul az észt meg vidéki ostobáznak most, akik amúgy vidékről költöztek fel Bp-re...szánalmas.
2022. ápr. 8. 00:31
 35/50 anonim ***** válasza:
26%

33, 34

Nyilván senki se gondolja hogy a nem vidékiek genetikailag felsőbbrendűek lennének, csak hogy az értelmesebbek inkább elköltöznek a hülyébb környezetekből. Egyébként a sok lepontozó tudna válaszolni a 28-as kérdésemre?

2022. ápr. 8. 12:20
 36/50 A kérdező kommentje:
31, 32: miért vagytok még mindig itt?
2022. ápr. 8. 12:59
 37/50 anonim ***** válasza:
23%

" 16: lóf*szt vagy te bármilyen vidéki. A nyelvezetből is kiderül, hogy belpesti, kávézóasztal mellől okoskodó, mindnekit lenéző senki vagy."

Legfeljebb a Te szellemi sötétséged derül ki belőle, mert én nem használtam semmilyen szakzsargont, de még szlenget sem, ami a szóban forgó réteget jellemezné. Minek is tenném? Úgyse értenéd :DD

" Olyan baromságot is külön agyiszint kell állítani, hogy az öregek nem értenek a "számítástechnikához". Gondolom ezért van, hogy ha felmész a DK oldalára, a 60-70 éves papik és mamik osztják a lehető legalpáribb pronyó módon a kormányt. Az én anyám is 70 éves, felinstallálni nem tud egy programot, de a kommentelés zsigerből meg."

A boomerbook-on való shitposztolást és cringe hozzászólások írását nem nevezném hozzáértésnek, mert azt egy idomított pávián is megtudná csinálni. De a boomerek és nyugdíjasok nagy része még ennyit sem tud, sokan még a vezetékes telefont és a tévét sem tudják érdemben kezelni. A számtech hozzáértés user szinten kb ott kezdődne, hogy ismerik a macintosh, linux, unix, windows rendszereket, az ezekre írt szoftverekkel egyetemben, és telepíteni és user szinten használni is tudják őket.

Már unom nagyon, de nem győzöm mondani én sem: azért közülük sem mindenki ilyen, de faluban, kisvárosban ez az átlag.

" Sőt azt is megkockáztatom hogy ezek alapján Orbán nézi hülyének a vidékieket, és nagyon helyesen. Sajnos az ellenzék túl sokat nézett ki az emberekből. Értelmes emberként én nem látok más utat mint feladni ezt az országot. "

Pontosan. A vidékiek 80-90%-át személyeskedve gyalázni egy dolog. Teljesen külön story a tudatlanságuk kihasználásából politikai tőkét kovácsolni. A fideSS az utóbbit csinálja, és ez sokkal megalázóbb rájuk nézve, mint bármilyen körúton belüli fikázó, még akkor is, ha ez nem tudatosul bennük.

" Egyetértek, utolsó. Le kell lépni valami normális országba, az itt maradó fideszes lelkületű rétegek meg csak vizslassák egymást, hogy ki a zsidó, ki az idegenszívű, ki a homokos, ki a Soros-ügynök, ki nem elég magyar meg a többi hasonló agymenés, amivel az időt töltötték az elmúlt 12 évben. Meg töltsék tovább a pénzt Orbán meg a haverjai zsebébe, abból a hatalmas 800 eurós átlagkeresetből, amitől annyira el vannak ájulva, nyilván bőven telik rá. "

Csak ehhez nekünk, értelmes európai uniós állampolgároknak ne kelljen már asszsisztálni, mert nagy részben az uniós citizenek finanszírozzák a magyarország névre hallgató szarhalmot. Lépjenek ki az EU-ból, tartsák el az Orbán családot ők maguk, haverkodjanak a keleti diktátorokkal, de mindezt nyugati támogatás nélkül!

" Persze egy diplomás éhenkórásznak mint te ezt hiába is magyarázom, aki mindenből ötös volt, de az élet iskolájában megbukott."

Az élet iskolája :DDDD Annak pontosan mi a definíciója?

2022. ápr. 8. 13:54
 38/50 anonim ***** válasza:
4%
36 én csak most vesztettem el végleg a reményt. Ezért dilemmázok, de nyilván azért van dilemma mert szeretem az országot és ezért egy jobb jövőt szeretnék neki ennél. Csak sajnos egy analfabéta/feudalista/nyugdíjas réteg foglyul ejtett minket.
2022. ápr. 8. 14:26
 39/50 anonim ***** válasza:
16%
37 38 nektek önmagatokkal van a legnagyobb problémátok...ilyen szintű korlátolt nonkonformista föcsögést rég láttam pártállástól függetlenül...na jó a keleti restijében előfordul...
2022. ápr. 8. 14:39
 40/50 anonim ***** válasza:
32%
39 Ha legalább írás-olvasás tudáshoz kötnék a szavazati jogot eléggé megcsappanna a fidesz támogatottsága, maradjunk annyiban.
2022. ápr. 8. 14:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!