Sértő, hogy sokan azt gondoljátok itt a gyakorin, hogy csak a tanulatlan emberek szavaznak a Fideszre! Miért terjesztitek ezt a hazugságot? Rengeteg értelmiségi ember van, aki rájuk szavazott.
Figyelt kérdés
Én is értelmiségi vagyok. Vagy akkor buta? A cégemnél egy-két igazgató is (külföldi diplomákkal) szintén azok. És persze vannak orvosok, jogászok, stb. Mi nem vagyunk 8 általánossal rendelkezők. És még nagyon sokan vannak a környezetmben értelmiségiek, akik szintén kormánypártiak. Budapestnek szinte a fele Fideszes. Akkor ez a fele a tanulatlan réteg, a másik fele meg a tanult értelmiségi? Hogy lehet ennyire általánosítani?2022. ápr. 4. 17:13
1/8 anonim válasza:
Nem, te egy egoista ember vagy a Fidesz kevés haszonélvezője közül.
2/8 anonim válasza:
Az ellenzéki szavazók se jobbak. Azt figyeltem meg, hogy jobban benyalták a Gyurcsány-fóbiát mint maga a Fidesz szavazók XD
3/8 anonim válasza:
A fideszesek olyan tanultak, hogy Győzikével kellett kampányolni nekik.
4/8 anonim válasza:
Valóban sok elitbe (vállalkozó, igazgató) tartozó ember is a Fideszre szavaz, de a táboruk jelentős részét kitevő alsóbb néprétegek (közmunkások, kisnyugdíjasok, cigányok) jelentősen lehúzzák az átlagot.
5/8 anonim válasza:
Kihisztizted magad? :D Ostobák vagytok ,akkor is ha te értelmiséginek tartod magad.
6/8 anonim válasza:
Kerdezo te hol elsz?
Kimesz az utcara, az utolso iskolazatlan 7 fogu minimalberes proli is okosabbnak gondolja magat mindenki masnal, csak a rendszer a hibas, hogy semmit nem ert el az eletben.
7/8 anonim válasza:
Igen, buta. Ez tény. Tanulatlan, nem képes utánajárni a dolgoknak, és szó nélkül becumiz mindent.
Pech.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!