Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen az a belpesti balos...

Milyen az a belpesti balos vagy liberális értelmiségi?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem, mert komment vita során, ami egy youtube videó alatt zajlott, egy fickótól megkaptam, és erősködött, hogy de igen is született belpesti ballib értelmiségi vagyok... aztán kifejtettem, hogy félig lengyel is vagyok és 27 éves koromig éltem egy kisvárosban Kelet-Magyarországon... és utána elhallgatott...

#belpesti értelmiség
2022. ápr. 5. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Egyébként az értelmiségi=diplomás. Sokat elárul a fideszesekről, hogy náluk már ez is egy szitokszó lett.
2022. ápr. 5. 21:36
 2/5 Dzsonszi ***** válasza:
0%
#1 Ez egyáltalán nem igaz szerintem. Nekem van két diplomám, akkor én szuperértelmiségi vagyok emiatt? Elég sok egyetemistáról nem tudnám elmodnani, hogy értelmiségi (nem politikai hovatartozás miatt)
2022. ápr. 5. 21:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Az is vagyok, de tanulmányaim nagyrészét érettségi után, Debrecenben végeztem, 2 szakma és 1 alapdiploma megszerzéséig... utána költöztem Budapestre mesterképzés miatt...
2022. ápr. 5. 21:38
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
Csak a Fidesz megmondó "embereinek" (valójában 💩kupacainak) marhaságait szajkózza mint egy papagáj. Valójában nem is tudja mit akar jelenteni, csak hallotta, hogy az övéi ezt mondogatják, ezért ő is. Ne is törődj vele, valószínűleg a s.ggét se tudná kitörölni, ha az M1-en vagy a HírTV-n nem hallaná, hogy hogy kell.
2022. ápr. 5. 21:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ezeket komolyan venni, pont egy olyan Fideszestől, aki valószínűleg baloldali intézkedések miatt szavaz a Fideszre. (mert az árstop, rezsicsökkentés az inkább a kommunisták módszere volt) Azt sem értem, hogy a liberális miért lett szitokszó számukra, mivel szerintem semmi kivetnivaló nincs benne, amíg nem szélsőséges, másoknak ártó dolgokról van szó. Ha azáltal én balliberális leszek, hogy pl elfogadom, hogy vannak melegek és úgy élnek, ahogy ők akarnak és nem vagyok hajlandó embereket gyűlölni a politikai nézetei miatt, akkor büszkén vállalom, hogy balliberális vagyok. :)
2022. ápr. 5. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!