A "haladó értelmiségi" liberálisok miért hiszik a Mi hazánkról hogy náci párt? Mellyek azok az atitüdök amellyek azonosíthatók a nácizmussal?
Figyelt kérdés
2022. febr. 26. 19:08
1/20 Demion válasza:
Könyvdarálás - könyvégetés párhuzam megvan?
2/20 anonim válasza:
Én csak a szavazóiból ismerek egy párat tudom milyen beállítottságúak.🙁
3/20 anonim válasza:
A fasizmus definícióját megtalálod a neten.
Umberto Eco leírása pedig tűpontos. Remélem guglizni tudsz.
És ha megtetted, nem bámulsz bambán magad elé, miközben fasiszta pártról kérdezősködsz bambán.
4/20 anonim válasza:
Ja, és kérlek ne nevezz minket haladó értelmiségi liberálisoknak. Ebből kiderül, hogy falusi surmók maradtál.
6/20 anonim válasza:
7/20 anonim válasza:
Elsősorban a mi hazánk horthyt és a hortgy korszakot éltetve, masszívan zsidó-ellenes legalábbis a párt vezetés. A zsidókat okolják ezért-azért. Utána jönnek a kissebb nagyobb elszólások. Aztán ott van a folyamatos cigányozás és a roma program, aminek a következményeit ne is firtassuk inkább. Homofóbi is "tettenérhető" náluk. Persze nem igazi nácik mert nem németek meg bla bla de bőven megérdemlik a náci jelzőt, a fasiszta csak csúfolás nekik.
8/20 A kérdező kommentje:
Nagyjából ezekre a szellemi magasságú interpretációkra számítottam,mindenesetre szerintem a gyurcsányi kollaboráció sokkal gázabb :/
2022. febr. 26. 20:18
9/20 anonim válasza:
Maradjunk annyiban tesó, h9ogy nem vagyunk azonos szellemi színvonalon. Mi sem vártunk tőled nagyobb dobást, mint némi fideszes felszpást, és a kérdésednek megfelelő színvonalú folytatást. Hoztad is a parasztot végig.
10/20 anonim válasza:
Én meg gondoltam, hogy lesz kifogásod a tények ellen. A gyurcsányozásra álltalában számítok, dehogy ebben az esetben is előhúzta valaki az egy új szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!