A "haladó értelmiségi" liberálisok miért hiszik a Mi hazánkról hogy náci párt? Mellyek azok az atitüdök amellyek azonosíthatók a nácizmussal?
"Nagyjából ezekre a szellemi magasságú interpretációkra számítottam,mindenesetre szerintem a gyurcsányi kollaboráció sokkal gázabb :/"
Alap esetben azt mondanám hogy troll vagy, de mivel Mi Hazánkos, ezért csak egy idióta.
Akkor az egyesült ellenzék is az.
Ha jól emlékszem ott van Jakab, Auswitzben, a győzelem jelével fotozkodó söfőrje, meg mintha lett volna valami Biró László, aki zsidozot izesen, de az addigra már egyesült ellenzéket ez nem zavarta, és egy emberként beálltak mögé.
Így is kikapva persze.
Gondolom azzal az oldallal minden rendben:)
17#
Nem tudom kivagták e őket azóta.
De ha igen, akkor nem kellet volna beallni mondjuk Biró mögé.
Addigra már meg volt a botrány. Tudtak. Ennek a tudatában tették.
Ergo belefért nekik. És nem nyertek vele semmit.
A másik meg hogy időről időre esnek ki a csontvázak.
Már megtisztultak. Persze..
Úgy megy ez.
Azután megint kiderül valakiről hogy azért ő, meg ő nem igazán tisztult meg, de itt jönnek az okos kommentek hogy de már azok a nácik, nem olyan vészes nácik. :)
Nyilván az egész párt, varázsütésre 180 fokot fordult. És aki azért lépett be a Jobbikba mondjuk 2009 ben mint Jakab,mert abban az irányban hitt akkor, az egy csapasra teljesen másként kezdett gondolkodni.
Véletlenül sem szinjatek az egész!
Egy szinjatek amiben a Jobbik azt a szerepet játsza, hogy varázsütésre másban hisz, az összellenzéki szavazok meg azt, hogy elhiszik ezt.
Peace
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!