Egy balliberális értelmiségi mivel magyarázza az április 3-ikai történelmi vereséget?
Én nem vagyok balliberális értelmiségi, de már meg lett magyarázva párszor.
Fidesz felé lejtő pálya, brutális orrba szájba történő korlátlan kampány, kampány osztogatások, a kádári visszavágyódás, tájékozatlanság, kis falvak kiskirályainak hatalma, márki Zay túlzott őszintesége, gyurcsány.
De amúgy viccen kívül, valaki mutasson már nekem egy balliberális értelmiséget, még a balloldali emberek is egy jobboldali embert tudtak megválasztani a baloldal (balloldali programjuk volt, úgyhogy balloldal, erről felesleges vitázni) vezetőjévé, akárhogy gondolkodom nem jut eszembe ilyen.
Valaki segítsen pls.
7; ez még egy viccnek is rossz magyarázat, remélem, te sem gondoltad komolyan. De amúgy lefedi ezt a választ kb. a rossz idő.
Nyilván nagyon fontosak nekik a nyugati értékek, ha fel sem tudták emelni a kényelmes fotelből a s*ggüket...
Komolyan, besz*rok néha rajtatok...
8
Hmmm a 444 meg a Telex, akiknek az érveik abban kimerülnek hogy: O1G
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!