Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire szavazzak?

Kire szavazzak?

Figyelt kérdés

Csomó minden nem szimpatikus abból amit a Fidesz csinál de közben meg meg vagyok győződve róla, hogy az ellenzéki összefogás se lenne semmivel se erkölcsösebb de cserébe még gyengébb képességű politikusok is szerepelnek a szövetségükben illetve széttagoltak és különböző érdekek mentén politizálnak.

A MKKP szimpi csak épp attól félek, hogy ők is olyanok lesznek mint anno az LMP, akiktől teljesen bekajáltam hogy lehet más a politika de sajnos nagyon hamar kiderült, hogy erre nem vevők az emberek és ők is egy teljesen rossz irányba indultak el és beleszürkültek a több párt közé.

Mi Hazánknak is vannak jó ötletei de az hogy ők kormányozni is tudjanak az esélytelen, aztán így nem tudom mennyire számítana az ha ők bejutnak vagy épp kicsivel jobb eredményt érnek el.

Egyáltalán van bármi remény arra, hogy tisztességes emberek veszik át az irányítást a Fideszben vagy épp az Összefogásban ha veszítenek? Mert ahogy nem volt elég az ellenzéknek 12 év erre, félek hogy se a Fidesz, se az Összefogás nem fog túl sokat változni a következő 4 évben.

2022. márc. 27. 22:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
21%
Fidesz.MZP re semmikepp.
2022. márc. 29. 21:56
 22/23 anonim ***** válasza:
39%

Én az ellenzékre szavazok. Legrosszabb esetben olyanok lesznek, mint a Fidesz, jó esetben pedig jobbak. A Fidesz Fidesz marad.

Az ellenzékkel TALÁN jobb lesz, a Fidesszel BIZTOSAN nem.

2022. márc. 29. 22:02
 23/23 anonim ***** válasza:
32%
Utalom a Fideszt, de makizajt meginkabb. Egy fereg. Tehat FIDESZ!!
2022. márc. 29. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!