Kire szavazzak ha egyik párt sem szimpatikus?
Márki-Zay Péter nagyon unszimpatikus számomra, meg úgy mindenki az ellenzéki összefogásból pl Dobrev Klára, Karácsony Gergely, nem bírnám őket hallgatni min. 4 évig.
Orbánt sem szeretem már annyira, a rokoni / haveri köre indokolatlanul gazdagodik, a fociba feleslegesen ömlik a pénz, meg nem tudja eldönteni külpolitikai téren melyik táborhoz is tartozik, egyszer az EU/NATO felé húz, aztán az oroszoknak nyal, emiatt senki nem veszi komolyan az országot.
A kisebb pártok meg tök esélytelenek, ezek a kutyapártosok bohóc kategória, a Mi Hazánk nagyon szélsőséges felfogású.
Ha szeretnéd ha Orbán bukjon akkor az ellenzékre, ha nem akkor ne szavazz én ezt tanácsolom :)
Én pl ahogy irod ezt a Putyin benyalást nem tudom megbocsájtani ezért én még egy kutyára is szavaznék csak huzzon el
Ali Baba Párt..ott elvileg csak negyven rabló van ....eddig a pillanatig,
a változás joga fenntartva
Ha nem szeretnél, akkor tényleg ne szavazz, nem kötelező :)
Viszont én személyesen azt gondolom, hogy a Fidesz már túlságosan "bekuckózta" magát a hatalomba, úgyhogy el kéne kezdeni ezt lebontani, hogy kicsit egyenlőbb legyen a megoszlás. Mivel ténylegesen csak az Ellenzéki Összefogásnak van esélye, rájuk kell szavazni, ha kormányváltást szeretnél. Ott lesznek 4 évig, a túlzott Fidesz-befolyást visszafogják, utána leválthatjuk őket, ha nem leszünk velük megelégedve. Attól nem kell félni, hogy túlságosan átalakítanak mindent, a Fidesz gondoskodott a kicsi mozgástérről meg 4 év erre amúgy sem elég, viszont a már eleve nagy mozgásterű Fidesz a következő 4 évben ki tudja milyen messzeségekig menne el. Szóval szerintem itt az ideje egy kis vérfrissülésnek, 12 év kormányzás egyhuzamban bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!