Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire szavazzak?

Kire szavazzak?

Figyelt kérdés

Csomó minden nem szimpatikus abból amit a Fidesz csinál de közben meg meg vagyok győződve róla, hogy az ellenzéki összefogás se lenne semmivel se erkölcsösebb de cserébe még gyengébb képességű politikusok is szerepelnek a szövetségükben illetve széttagoltak és különböző érdekek mentén politizálnak.

A MKKP szimpi csak épp attól félek, hogy ők is olyanok lesznek mint anno az LMP, akiktől teljesen bekajáltam hogy lehet más a politika de sajnos nagyon hamar kiderült, hogy erre nem vevők az emberek és ők is egy teljesen rossz irányba indultak el és beleszürkültek a több párt közé.

Mi Hazánknak is vannak jó ötletei de az hogy ők kormányozni is tudjanak az esélytelen, aztán így nem tudom mennyire számítana az ha ők bejutnak vagy épp kicsivel jobb eredményt érnek el.

Egyáltalán van bármi remény arra, hogy tisztességes emberek veszik át az irányítást a Fideszben vagy épp az Összefogásban ha veszítenek? Mert ahogy nem volt elég az ellenzéknek 12 év erre, félek hogy se a Fidesz, se az Összefogás nem fog túl sokat változni a következő 4 évben.

2022. márc. 27. 22:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
74%
Ha saját részről nem tudod eldönteni akkor totál felesleges ugymodn más véleméyne alapján szavaznod.
2022. márc. 28. 00:39
 12/23 anonim ***** válasza:
71%

Ha eddig nem láttad be,mit művel a Fidesz,mi feleslegesen beszélünk.Ilyen,hogy Kutyapárt,tök felesleges elmenni szavazni.Úgyis MZP vagy Orbán.Nekik lesz a legtöbb.

Úgyhogy nem miatta,hanem mert ellenzéki összefogás,de hajrá MZP!

2022. márc. 28. 07:58
 13/23 anonim ***** válasza:
76%
Nem csak MZP az ellenzék,ez nem a fidesz hogy Orbán köré épül a fidesz. Nagyon korrupt,semmiképp se szavazz a fideszre. Egyetlen esélye az egyesült ellenzéknek van kormányváltásra és nem voltak még hatalmon,megérnek egy próbát
2022. márc. 28. 16:05
 14/23 anonim ***** válasza:
82%

"széttagoltak és különböző érdekek mentén politizálnak"

Ez egy elég jó garancia, hogy demokrácia lesz.

Megjelenik a tárgyaló asztalnál sok különböző érdek, sok különböző szempontból, így pedig - mivel mindenkire szükség lesz - próbálnak minden magyarnak megfelelő kompromisszumot kötni.

2022. márc. 28. 16:08
 15/23 anonim ***** válasza:
74%
Ezt nyilván te kell tudd. Én az Ellenzéket pártolom, mivel én nem tudom támogatni a Fidesz kelet-párti politikáját, ahogy a demokrácia csökkenése sem valami jó jel (ezt független ellemzők is így tartják). Mellesleg külhoni magyar vagyok, úgyhogy van némi összehasonlításom, a román közmédia ezerszer jobb, mint a magyar. A magyar nézhetetlen, ahol csak tudják, éltetik a Fideszt és mocskolják az Ellenzéket. Ha csak ezt az egyet is megoldja az Ellenzék, már megérte, hogy ők nyertek.
2022. márc. 28. 20:58
 16/23 anonim ***** válasza:
62%

Szavazz az ellenzékre!! 🙏

Az elmúlt 12 évben pontosan láthatjuk,mit művel a Fidesz,ha ők maradnak ugyanez lesz,csak durvábban.

Az ellenzék viszont ilyen formában még nem volt hatalmon,egy esélyt érdemes adni nekik.

Már alapból az szimpatikusabb,hogy ők senki iránt nem indítottak gyűlöletkampányt.

2022. márc. 28. 21:38
 17/23 anonim ***** válasza:
55%

Viszont az elkövetkező pár évben nagyon kemény időszak jön, elsősorban gazdaságilag. Bárki nyer, annak nem lesz köszönet, és én attól félek, ha nyer az ellenzék és az átlag szavazó érzékeli, hogy "hát minden sz.r" (miért lenne más, ha recesszió jön + a Fidesz kímerített minden lehetséges forrást a pénzszórással), akkor 4 év után leváltják őket és a Fidesz jön vissza 2/3-dal. (Vagy még korábban, rendkívüli választással)

A gyakorizók véleménye nem reprezentatív... az ország nagyobbik része a vidék vagy falu, ahol meg lehet nézni, mennyire Fidesz-fölény van: [link]

2022. márc. 29. 10:10
 18/23 anonim válasza:
31%
Fideszre
2022. márc. 29. 11:43
 19/23 anonim ***** válasza:
66%
2018 ban a fideszre szavaztam most az ellenzéki összefogásra fogok
2022. márc. 29. 16:00
 20/23 anonim ***** válasza:
60%

Márki-Zay Péterre!! 🙏

Akkor igen,ha egy szabadabb,kevésbé korrupt társadalomban akarsz élni.

2022. márc. 29. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!