Szerintetek hogy szavazzak?
A választáson ha nyer az ellenzék, akkor rájuk szakad minden, mert a brnzin és az árstoppot is fel kell oldani. Tehát ha nyer az ellenzék könnyen belebukhat, ha meg a Fidesz emelné vissza őket választás mert évekig nem lehet fenntartani ezt, csak ha kommonizmusban lennénk bár ahogy olvason elég sok itt a nyugatellenes…Bár ha nyer a Fidesz és az árak elkezdenének emelkedni, akkor is rá lehet fogni a Soros, Brüsszel, Nato, Ukrajna, Gyurcsány, Marki Zayra mert ez mnd azért van mert oroszok ellen vannak, sajnos ezt is elhinnék, mint azt, hogy “katonákat küldenének” ez is jól ki lett forgatva, és minden lelkiismeret fordulás nélkül folytatják…
Jó lenne ha ez a gyűlöletpropaganda véget érne, de ha most nyer az ellenzék is ki tudja milyen ingláció lesz, de remélhetőleg egy szakértő kormány tudná kezelni a dolgokat.
#Európaiügyészséget #WewantEPPO
Én az ixet a karikába fogom rajzolni egy golyóstollal.
Én így fogok szavazni.
Igazából mindegy, én felkészültem a káoszra is.
Az biztos hogy nagy hiszti lesz a fővárosban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!