Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek kire szavazzak?

Szerintetek kire szavazzak?

Figyelt kérdés

A család elég ellenzéki, hiába érvelek nekik, nem is hallgatják meg, így inkább már nem is beszélek velük erről a témáról. Vannak dolgok, amik nem tetszenek a Fideszben, pl. hogy tartok tőle, hogy kilépnének a NATO-ból, és Oroszország befolyása alá kerülnénk. Másrésztől viszont az ellenzékkel kapcsolatban is vannak komoly kételyeim. Nagyon ellene vagyok a baloldali politikának, ami a társadalmakat át akarja formálni, LMBTQ-val, BLM-mel, migrációval és hasonlókkal szétrombolja a nemzetállamokat, és úgy látom, hogy az ellenzék ezeknek a folyamatoknak nem állna ellen, sőt inkább ezek kiszolgálói. Ez a videó különösen elgondolkodtatott, hogy tényleg a Fideszre kéne szavaznom: https://www.youtube.com/watch?v=qWKFFVgFF4w

Ti mit gondoltok erről?

2022. márc. 24. 02:16
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
53%
Attól ne tarts, hogy Orbán ki akarna lépni a NATO-ból vagy az EU-ból. 12 éve miniszterelnök Orbán, azalatt kilépett Nagy-Britannia az EU-ból, de minálunk ilyen föl se merült.
2022. márc. 24. 02:25
 2/24 A kérdező kommentje:
#1: Egyébként pár éve még elképzelhetetlennek tartottam, hogy a Fideszre szavazzak, mert csak a családom véleményét hallottam, akik a ballib sajtóból tájékozódtak, és csak ugyanazokat a dolgokat mantrázták, mint amit ott hallottak. De minél többet foglalkoztam ezekkel a jelenségekkel, amik a nemzetállamok leépítését jelentik, annál inkább éreztem úgy, hogy a Fidesz lenne a jobb választás. Ez a videó, amit belinkeltem, pedig végképp segített tisztán látni. Persze, valószínűleg a ballibekkel egy alapvető világlátási különbség is van köztünk, mert ők szerintem teljesen elvetik a nemzetállamok létjogosultságát, én pedig úgy látom, hogy nem lenne jó és működőképes egy identitás nélküli nagy birodalom.
2022. márc. 24. 02:33
 3/24 A kérdező kommentje:
#3: Szerintem nézd meg a videót, amit belinkeltem, addig ne személyeskedj! Az LMBTQ, BLM, migráció támogatása szerintem hosszú távon tönkre fogja tenni Európát és Amerikát is. Én ezt nagyobb veszélynek tartom, mint a Fidesz disznóságait. A videóból kiderül, hogy ezek mögött a dolgok mögött kiknek és milyen szándékai állnak.
2022. márc. 24. 02:41
 4/24 anonim ***** válasza:
69%

"Ez a videó különösen elgondolkodtatott,"

"De minél többet foglalkoztam ezekkel a jelenségekkel"

"Ez a videó, amit belinkeltem, pedig végképp segített tisztán látni."

Így beszél minden szektás. A szektavezér védelmet, s egyben teljeskörű magyarázatot is kínál a külső, fenyegető veszedelem ellen. Ez az emberiség történelmével egyidős bullshit, te is felülsz ennek. Ha a megfogalmazásból jól értem, még túl fiatal voltál, hogy a 2015-ös "a migráncsok megeszik a csecsemőinket" téma idején kövesd a politikát, szóval te épp a BLM-től fosol, mert egyedül arra tudtál odafigyelni.

Ismerd fel a saját ostobaságod mértékét, mert elég tekintélyes.

2022. márc. 24. 02:43
 5/24 anonim ***** válasza:
88%

Az ellenzék nem baloldali, pl. Ha már csak az ott lévő Jobbikból indulunk ki. A migrációt, vagyis úgy fogalmazok illegális bevándorlást nem támogatja az ellenzék, ezzel csak a Fidesz propagandázik, alapja semmi. Tudjátok mi a baloldal fogalma? A nemzeti érzésnek semmi köze, ahhoz, hogy valaki jobb vagy baloldali.. Egy baloldali is lehet nemzeti erzesu, nemzetallami törekvései is lehetnek.. Amúgy elárulom azt, hogy Orbánt nem érdekli a magyarok helyzete, a nemzetállamok helyzete.. Neki ez csak a hatalom fenntartására szolgáló eszköz. Nézd meg a gazdasági helyzetet, államcsőd szélén.. Amúgy Lmbtq miért zavar? Magyarországon évente 1x rendeznek egy prideot, és hallani feloluk a filmekben, de amúgy semmit sem csinálnak.. Hogy a Matolcsy fiának 150 milliós karoraja van, az nem zavar?

Kérdező nézd meg az ellenzék programját, a Fidesznek 2014 óta nincs.. De ez alapján lenne, értelemszerű dönteni....... Az alapján dönts, na meg, hogy megerne e, hogy Orbán Viktor leépítse fokozatosan a jogallamisagot Magyarországon...

2022. márc. 24. 02:45
 6/24 anonim ***** válasza:
70%

"Az LMBTQ, BLM, migráció támogatása szerintem hosszú távon tönkre fogja tenni Európát és Amerikát is. Én ezt nagyobb veszélynek tartom, mint a Fidesz disznóságait."

Könyörgöm, ezt nyomtasd ki, tedd el, hogy majd 20-30 év múlva véletlenül rátalálj. Aztán amikor körbenézel és rájössz, hogy Magyarország ugyanúgy a Nyugat összeszerelőüzeme maradt, mint most, tán rádöbbensz, hogy mekkora birka voltál, hogy ilyen marhaságokat komolyan vettél.

Emlékszem, amikor én voltam 15-16 és elkezdtem figyelgetni a híreket a 2000-es évek közepén, a baloldaliak a Jobbik létezésében, a jobboldaliak pedig a Jobbik által képviselt "5 éven belül itt a cigányapokalipszis" üzenetben élték a nemzethalált.

2022. márc. 24. 02:46
 7/24 anonim ***** válasza:
72%

Ja, és mivel képes vagy faarccal egy Bohár Dániel-videót érvként felhozni, nézd meg milyen ember(ek) mondandójára alapozod a hited.

Így ver át a FIDESZ és a Megafon: https://www.youtube.com/watch?v=XC-TC-bxJuc

2022. márc. 24. 02:48
 8/24 anonim ***** válasza:
28%
családom véleményét hallottam, akik a ballib sajtóból tájékozódtak, és csak ugyanazokat a dolgokat mantrázták, mint amit ott hallottak...... Ballib sajtó?? Mondom kérdező, nem tudod mi a baloldal.......amugy Bohar Dániel meg Fideszes, a soros akta, soros György meg egy régóta terítéken lévő, üres alaptalan mantrazas. Szóval nem lehet, hogy te találkoztál túl sok Fideszes médiával??
2022. márc. 24. 02:50
 9/24 anonim ***** válasza:
0%
Orbán barátunkra!
2022. márc. 24. 04:28
 10/24 anonim ***** válasza:
22%
A Megoldás Mozgalomra.
2022. márc. 24. 04:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!