Meg tudtok győzni, hogy miért szavazzak az ellenzékre?
Arra szavazz akire szeretnél. Ne hallgass senkire ezügyben, én sem hallgattam senkire. Elolvastam minden induló párt programját, figyelembe vettem a jelenlegi helyzetet és az alapján eldöntöttem.
Igaz én az ellenzék mellett döntöttem, de ha te a Fidesz vagy Mi Hazánk mellett döntesz akkor az csakis azért van mert te úgy látod jónak.
Utálom azokat akik azt gondolják, hogy a bölcsebb, okosabb, politikában tájékozottabb emberekre kell hallgatni. Miért kellene? Nem kell politikai tájékozottság ahhoz, hogy elolvasgassa az ember a programokat majd kiválassza közülük a számára legszimpatikusabbat.
Ez csakis a te döntésed, a te akaratod, ne hagyd magad meggyőzni.
Mivel a vilagpiacról szerzünk be mindent ezért borítékolható hogy a rezsi is nőni fog.Hidd el megfizeted de a rezsi drágulását állam hitelt vesz fel azt meg vagy harminc évig fizetheti kamatostul vissza .Illetve ha a cégeknek nincs elég profitjuk nem tudnak fejleszteni lásd magyar víz vezeték rendszer.
Az egész rossz normális béreket kell adni de ugye nem tudsz mert külföldre termel kb a magyar ipar jelentős része és a politikának jó a gyenge forint.
Én azt mondom nem kell elmenni szavazni vegye észre magát a mai magyar politikai elit egyikük se jobb semmivel.
"Nem kell politikai tájékozottság ahhoz, hogy elolvasgassa az ember a programokat majd kiválassza közülük a számára legszimpatikusabbat."
Éppen ahhoz kell a politikai tájékozottság, hogy meg tudd ítélni mennyire lehet komolyan venni az adott párt programját, ígéreteit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!