Meg tudtok győzni, hogy miért szavazzak az ellenzékre?
#33!
Ez nem pontosan igaz.
Amikor még többkulcsos adórendszer volt, akkor ellenzékből a mostani ellenzék egykulcsos adót akart. (Korábban ellenzékből a Fidesz is ezt akarta.)
Majd, amikor a Fidesz végül bevezette az egykulcsos adózást, akkor a ballib pártok azonnal a többkulcsos mellé álltak.
Akkor is az egykulcsoat támogattam, amikor az MSZP javasolta és most is, hogy a Fidesz bevezette.
41.....
Elég idős vagyok ahhoz hogy tudjam hogy soha nem akartak egykulcsos adót a baloldali pártok, a liberálisaknál volt ilyen kezdeményezés!!!!
Neki a baloldali és liberális szinonímák.
#43!
Mivel Magyaroszágon a szélsőbalosokból lettek a liberálisok, így nyugodtan ki lehet tenni az egyenlőségjelet közéjük.
Nyugi, tudom, hogy tűz és víz a két ideológia, ezért is hiteltelen a szövetségük.
A fidesz(orbán) már készül a megszorítások bevezetésére, még most azt hazudja hogy nemlesznek megszorítások. Azt sujkolja az emberekbe Ha az ellenzék nyer akkor lesznek megszorítások de ez nemigaz. orbán lépten-nyomon hazudik ne higgyetek neki, szavazzatok az ellenzéki jelöltekre.
"Mivel Magyaroszágon a szélsőbalosokból lettek a liberálisok, így nyugodtan ki lehet tenni az egyenlőségjelet közéjük."
Jah, nyilván, rendszerváltás előtt 10 millió baloldali országa voltunk és neked ezért hiteltelen? :DD
Akkor sok mindent tudsz, hogy a rendszerváltásról.
A párttagság alapvetően nem számított semmit, és ha valaki politizálni is akart, akkor is ott tehette egyedül. Ezenkívül minden liberális pártunk voltak "friss" emberek. Emiatt hülyeség az egyenlőség jel.
"Nyugi, tudom, hogy tűz és víz a két ideológia, ezért is hiteltelen a szövetségük."
Ez szintén nem igaz.
Különbség van a társadalmi és gazdasági liberalizmust hirdetők közt. Na, az tűz és víz.
A gazdasági liberalizmust a konzervatív, jobboldali pártok rendszeresen viszik. Ez az állam ne nyúljon semmihez, mert tökéletesen szabad verseny kell, még adott esetben az átlag ember kárára is.
Egy társadalmi liberális ezzel szemben azt mondja, hogy ha nincsenek a cégek korlátozva, akko a cégek (cégek diktatúrája) árt az emberek liberális jogainak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!