Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most, hogy Trump kijelentette,...

Most, hogy Trump kijelentette, hogy csak férfi és női nem létezik, ezzel megszűnik a homoszexualitás és a gender identitás Amerikában?

Figyelt kérdés

jan. 23. 05:26
1 2 3 4 5 6
 1/52 A kérdező kommentje:
Ezt OV már megtette pár éve, de nem úgy tűnik nekem, hogy ettől kevesebb lenne a meleg vagy a leszbikus kapcsolat.
jan. 23. 05:27
 2/52 anonim ***** válasza:
72%

Igen, a világtörténelemben, annyiszor igazolódott már be, hogy az, hogy ki, mire gerjed és minek érzi magát, egyetlen egy tollvonással megszűntethető...

kész elmebaj lett a mai nyugati féltek, de nem a melegek miatt, hanem mert vannak emberek, akik azt hiszik, hogy a szexualitás kérdése tiltással beszüntethető.

jan. 23. 06:01
 3/52 anonim ***** válasza:
55%

Hazudsz.

Csak a transzokat tiltotta be.

A homoszexualitás és a melegházasság normális, már 10 éve a jobboldaliak is azt mondják hogy legyen legális a melegházasság.

jan. 23. 06:13
 4/52 anonim ***** válasza:
43%

Mégha hazudok is, úgy irod, mintha ez valami bűnnek számitana ebben az országban.

By the way, a transzexualizmust sem lehet betiltani egyetlen tollvonással.

jan. 23. 06:20
 5/52 anonim ***** válasza:
68%
3. Aztán hogy "tiltotta be" a transzokat? Aki eddig annak érezte magát, matól tilos neki annak éreznie magát? LOL
jan. 23. 06:58
 6/52 anonim ***** válasza:
42%
Senki nem akarja "betiltani", csak éppen mostantól nem lesz magától értetödö hogy a 10éves Pistike ha úgy dönt akkor levágatja a fütyijét és ciciket kaphat, mert vkik erre rábeszélik. Vagy hogy az 50 éves Józsi bácsi "nemet vált" Thaiföldön és onnét már joga lesz a nöi tusolót választania a strandon
jan. 23. 07:08
 7/52 anonim ***** válasza:
77%

6, nem tudom, hogy te voltál-e Thaiföldön, én igen, 1 hónapot voltam kint.

Tudtam a ladyboyságról, sőt, még érdekel is a ladyboyság, mert tisztelem őket, amiért végigcsinálják ezt az utat.

Őszintén megmondom, hogy nem tudtam megkülönböztetni és megmondani kint, hogy ki lány eredetileg és ki volt fiú.

1-1 eset volt, amikor talán leesett, de még a hires sétálóutcákon, ahol minden második lánynak fütyije van, na ott se tudtad megmondani, mert olyan jól sikerültek a műtétek.

Gondlod, hogy a törvény ezt megfogja oldani? Mindenkinek benézel a szoknyája alá, mielőtt rötyire és öltőzőbe megy?

Egyszerűen nonszensz az egész, nonszensz, hogy ezen a politika igy pörög és az leginkább, hogy azt hiszik -paradox-, hogy ez megszűntethető.

jan. 23. 07:16
 8/52 anonim ***** válasza:
41%

Az a helyzet, hogy az eredetileg skizofrénia, ha egy ember nem annak érzi magát, ami. Van erről egy vicc, amikor a pszichiáter az alábbi kérdéssel akarja kiugratni a pácienst a bokorból, aki macskának képzeli magát.

- Mióta érzi magát macskának?

- Kiscica korom óta.

A másik pácienst meg kutyának hiszi magát és a következő kéréssel akarja kimozdítani.

- Kérem foglaljon helyet a kanapén.

- Nekem nem szabad, mindig rám kiabálnak, ha megteszem "rossz kutya!" Én jó kutyus vagyok.

A gender nemet jelent, nőt és férfit. Ezért lehetett az agyhalott fideszeseket azzal etetni,hogy "no war, no gender, no migrant"

A homoszexualitás,leszbikusság az nem nem, hanem szexuális irányultság, de az agyhalott fideszesnek magyarázhatod.

jan. 23. 07:20
 9/52 anonim ***** válasza:
82%

"a 10éves Pistike ha úgy dönt akkor levágatja a fütyijét és ciciket kaphat, mert vkik erre rábeszélik"

Igen, rengeteg ilyen eset van nyilván a vilagtörténelemben, kérlek sorold a példákat! :D Istenem, működik az agymosás rendesen...

jan. 23. 07:22
 10/52 anonim ***** válasza:
14%
Kár értük. Igazán jó ügynökök voltak...ja nem
jan. 23. 07:25
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!