Most, hogy Trump kijelentette, hogy csak férfi és női nem létezik, ezzel megszűnik a homoszexualitás és a gender identitás Amerikában?
" egy konkrét esetet, ahol a biológia felül lett írva"
Kínában volt már olyan illegális génmódosítás, ami immunissá tett egy csecsemőt egy betegségre.
"az is tény hogy csak két nem van továbbra is"
2 biológiai nem és sok társadalmi nem. A társadalmi nemek általi különböző viselkedési formák már tudományos ledokumentáltak. Ezek nem mai dolgok, már 40-50 éves kutatások vannak erről.
Azért mert te olyan tudatlan vagy, hogy akkor hallottál róla először, amikor a fidesz beszélt róla, mert tanították egy egyetemet, ez csak téged jellemez.
"De attól még a periódusos rendszerben benne vannak az alkotóelemei."
Ezt a logikát nem értem, tehát ha a természetben előfordul, akkor válik természetessé, normálissá? Mert előfordul az is, hogy valaki lábak nélkül születik, akkor normális a láb nélküli ember? Ahogy extra kromoszóma is előfordul, akkor hirtelen az is normális és máris nem 2 biológiai nem van a logikád szerint?
Bárki teremtette is az embert, az akarata világosan és visszavonhatatlanul is benne van az ember genetikájában, miszerint az ember mindenevő, biszex, és poligám! Ez azt jelenti, hogy az emberi test így működik normálisan: bárki, bárkinek tud szexuális örömöt okozni, mert a teste alkalmas az élvezetek adására és kapására is!
Ugyanakkor az is benne van az ember genetikájában, hogy csak és kizárólag a férfi spermája képes megtermékenyíteni a nő petesejtjét!
Tehát: hiába okoz örömöt, kielégülést pl. bármilyen állat egy nőnek, kizárólag emberi sperma tudja megtermékenyíteni!
Így azok a kijelentések miszerint az apa férfi, az anya nő, az kb. annyira "színvonalas" mint ha azt mondjuk hogy "anya csak egy van".
A természetes és a normális az, amit minden emberben a DNS szabályoz!
Az erkölcsi tanítások, morális elvárások vagy alkalmazkodnak a genetikához, vagy természetellenes elvárásokat támaszt az emberrel szemben: pl. cölibátus, monogámia, heteroszexualitás.
#31,
én megértem, hogy kötekedni akarsz, és védeni a védhetetlent, de azért ezt nem kellene:
"Meg van olyan is, hogy "mesterséges színezék".
De attól még a periódusos rendszerben benne vannak az alkotóelemei."
Mi lesz legközelebb? Hogy a mondatból kiragadsz egy szót? Vagy a "náció" szó elejét, és megkérded, hogy értem azt, hogy "náci"?
"én megértem, hogy kötekedni akarsz"
Áh, ezzel magadat buktattad le. Azért elég sokszor magából indul ki az ember, így ez azt jelenti, hogy azért nem érted direkt, amit írtam, mert kötekedni akarsz.
"De attól még a periódusos rendszerben benne vannak az alkotóelemei."
A szellemi fogyatékosok kíméljenek. Nem attól lesz valami mesterséges vagy természetes, hogy a periódusos rendszerben benne van.
Az autó minden alkotó eleme a periódusos rendszerben van, az autó mégis mesterséges, mert ezt jelenti a mesterséges.
Vagyis a gyengeelméjűek kedvéért, itt olyan dolgokról beszélünk, amik természetben nem fordulnak elő vagy a természet magától nem állítja elő ezeket az ember által használt formában.
Egy autó mesterséges, a gyümölcsök - minél szénné génkezeltük őket - mesterségesen módon jutottak ebbe az állapotba stb-stb.
#35: „...vannak hermafroditák ami a 3.nem”
Láthatóan vannak azért gondok az alapvető biológiai fogalmakkal és ismeretekkel. A hermafroditizmus valóban létező dolog növényeknél és egyes állatfajoknál, emberek esetében viszont ez súlyos fejlődési, genetikai rendellenesség. Tehát szó sincs 3. nemről, a "társadalmi" nemekről szóló propaganda hablatyokat nyílván azok tolják, akik nem bírják elfogadni a tudományos és orvosi magyarázatokat.
Ellenkezőleg, a tudomány szerint létezik társadalmi nem. Pont azért találták ezt ki, mert megfigyelték az ember közösségben történő viselkedését és nevet adtak a jelenségnek. Ez lett a társadalmi nem. A különböző viselkedési formákat pedig bekategorizálták.
Pont a fasiszták azok, akik ezt nem tudják felfogni és összemossák a biológiai és társadalmi nemet.
#35,
"hermafroditák"
Egyszerre lehetsz frigid és impotens.
Ez egy betegség.
"náci"
Nézd át ennek a szónak a jelentését, tekintettel arra,hogy a kérdéses személy állandóan zsidó segget nyal.
#36,
Aha, tehát nem direkt ferdítettél, csak nem tudtál feldolgozni 2 mondatot, ahogyan másodszorra sem. :)
Tehát a saját szavaiddal élve:
"A szellemi fogyatékosok kíméljenek"
"Áh, ezzel magadat buktattad le. Azért elég sokszor magából indul ki az ember "
"Aha, tehát nem direkt ferdítettél, csak nem tudtál feldolgozni 2 mondatot, ahogyan másodszorra sem."
Ha tévednék cáfolnál és nem terelnél. Ez mutatja, hogy ki is a szellemi fogyatékos.
Csak hogy tudd, az érvelés az 10-es nyelvtan anyag része. Te ezt a szintet nem tudtad megütni. :DDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!