Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidszesek, mit szóltok hozzá,...

Fidszesek, mit szóltok hozzá, hogy az új amerikai kormány most már nem a baloldalt, hanem a Fideszt fogja pénzelni?

Figyelt kérdés
Erről nyilatkozott Orbán Viktor is.

tegnap 16:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
23%
Nagyon helyes. Ne a libsi háttérhatalomhoz, hanem a rendes, törvényes magyar emberekhez folyjon a támogatás.
tegnap 16:58
 2/15 anonim ***** válasza:
68%
Alacsony minőségű, kis mennyiségű takarmányburgonya fideszirodán kézcsók utáni térdenállva történő átvételére alkalmas low-tier kérdés. Kedves krumplipropagandista, kérem mondjon el egy imát az orbán fotó előtt, utána legyen szíves forrást kiírni, ahonnan épületes megállapítását vette. A forrás nélküli kérdés sajnos igen pronyó dolog az internetnek nevezett krumplinetwork létezése mellett. Kérem szedje össze magát, különben jön a szolgabíró a nádpálcával. Fogalmazzon meg két agysejt felhasználásánál többet igényló kérdéseket lecsúszóban lévő pártja és pártvezetője érdekében.
tegnap 17:01
 3/15 anonim ***** válasza:
78%
Amúgy meg onnan tudni hogy orbán hazudik, hogy mozog a szája. Amikor nyakkendőt ráncigál, meg nyelvetölt, akkor is. Orbán a haugság egyfajta apoteózisa. Megnyugtatom, az "apoteózis" szó nem átoperálást jelent.
tegnap 17:04
 4/15 A kérdező kommentje:

2) természetesen Orbán ellen vagyok

😉

tegnap 17:05
 5/15 anonim ***** válasza:
56%
Hát összefújta a szemetet a szél. Had pampogjanak a Putyinisták Európáért. Majd megunják és hazamennek. Gyurcsány Feri voltam, hajrá DK!
tegnap 17:09
 6/15 anonim ***** válasza:
72%

A krumplibogaraknál már megszokhattuk, hogy minden amit a gazdijuk csinál az jó, minden amit nem a gazdijuk csinál az rossz.

Az ellenzék háborút akar, de mondja, hogy csatlakozz a seregbe.

Az ellenzéket pénzelik az "dollárbaloldal" ha a FideSS-t az azért van mert Trump bácsi Orbán Viktor gyerekkori jó barátja.

Ha az ellenzék privatizál az rossz. Ha a FideSS árusítja ki a magyar földet kínai és arab beruházóknak az jó.

Ha mások engednek be külföldieket azok gonosz migráncsok, ha a FideSS akkor azok "jó" migránsok akik becsületes munkával veszik el a magyarok munkáját.

Ha Gyurcsány meg Putyinhoz az rossz, ha Orbán adja el neki az országot, az jó.

És így tovább... Ezeknek tökmindegy, ha a FideSS azt mondaná fegyvert a kézbe és öljetek le mindenkit ezek megtennék a béke jegyében. Ezek csak Droidok.

tegnap 17:13
 7/15 anonim ***** válasza:
72%

#6 Fletó ez azt jelenti már visszakérted Putyintól a kutyust amit adtál neki, és a 2009es vacsit is bánod?

A kérdésre válazs

tegnap 17:14
 8/15 anonim ***** válasza:
73%
válaszolva, a fideszesek egybites gondolkodását az első válasz reprezentálja.
tegnap 17:15
 9/15 anonim ***** válasza:
71%
#9 Hát igen, vigyáznom kell már nekem is magamra! Teázásról már régen leszoktam, és ablak mellé már földszinten sem ülök! Gyurcsány Feri voltam! Hajrá DK! Hajrá Putyin... ja azt nem ide, és oroszul.
tegnap 17:18
 10/15 anonim ***** válasza:
85%
Jönnek a republikánus guruló dollárok.
tegnap 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!